Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ: ΜΑΡΚΟ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0-1


Η φάση του πέναλτυ και το εύστοχο κτύπημα του Εγιουρούμ
Νίκη τίτλου με 1-0 σημείωσε ο Νικολακάκης επί της Μαρκό, στο ντέρμπυ πρωτοπόρων της α’ κατηγορίας, που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο μπροστά σε 1.000 περίπου θεατές. Τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι η Μαρκό έχει να κάνει το ρεπό της στην τελευταία (34η) αγωνιστική, φαίνεται ότι με αυτό το αποτέλεσμα, ο τίτλος σχεδόν κρίθηκε υπέρ του Νικολακάκη.

Ο αγώνας εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρων, καθώς οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο α’ ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και πέτυχαν το πολύτιμο γκολ στο β’ μέρος. Η Μαρκό έχασε το παιχνίδι λόγω της αδυναμίας της να σκοράρει σε μια τουλάχιστον από τις 4 κλασικές ευκαιρίες που έφτιαξε στο πρώτο 45λεπτο. Ο Νικολακάκης μπήκε στο παιχνίδι δυνατά, αλλά οι παίκτες του έδειχναν επηρεασμένοι από την σημαντικότητα της συνάντησης. Πάντως, αφού ξεπέρασαν τα δύσκολα πρώτα 45’ χωρίς απώλειες, πήραν σιγά-σιγά το κέντρο, βγήκαν διστακτικά στην επίθεση και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.

Χαρακτηριστικό της συνάντησης αποτέλεσε η εξαιρετική διαιτησία του Κάντζου και των βοηθών Μπουξμπάουμ και Σπυρόπουλου. Ήταν αψεγάδιαστοι, παρότι ο διαιτητής έδειξε 10 κίτρινες κάρτες (6 σε παίκτες της Μαρκό) και κράτησε στο τέλος 7λεπτη καθυστέρηση!
 

Το φιλμ του αγώνα:

7’ Ο Αγγελάκος μπήκε μόνος του στην περιοχή, πλασάρισε τον Τσούνη, που αντέδρασε σωστά σώζοντας την εστία του. Στη συνέχεια ο Ντίνος σούταρε άουτ.

11’ Νέο τετ-α-τετ, αυτή τη φορά του Μεγαγιάννη, που ολιγώρησε κι έσωσε πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

31’ Σέντρα του Χατζηστεφάνου, γλίστρησε ο Αγγελάκος, κι έχασε τον έλεγχο της μπάλλας, σε καλή θέση εντός περιοχής.

44’ Νέα σέντρα στα καρέ του Νικολακάκη, ο Αγγελάκος δίπλα στο δοκάρι, απέτυχε να σπρώξει την μπάλλα στα δίκτυα! Ήταν η πιο κλασική ευκαιρία της Μαρκό να σκοράρει.

63’ Το 0-1: Εναλλαγή Παπαναστασίου- Εγιουρούμ – Παπαναστασίου, μπάσιμο του τελευταίου στην περιοχή και φάουλ (ανατροπή) από τον Χατζηστεφάνου. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Εγιουρούμ.

75’ Καλή ευκαιρία του Νικολακάκη, όταν σε σέντρα ο Γερογιάννης απέτυχε να διώξει, κι ο Εγιουρούμ με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ.

* Στο τελευταίο 12λεπτο η Μαρκό εκδήλωσε πολλές επιθέσεις με «γεμίσματα» στην περιοχή του Τσούνη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Νικολακάκη «καθάρισε» τις φάσεις σε όλες τις περιπτώσεις.

92’ Σε σέντρα προς την περιοχή των φιλοξενουμένων, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ, για «χέρι» εντός περιοχής που δεν υπήρξε.

96’ Αντεπίθεση του Νικολακάκη και συνδυασμός Εγιουρούμ, Αθανασέλου, Παπαναστασίου, παραλίγο να αποφέρει το 0-2. Όμως το τελικό σουτ από τον Παπαναστασίου, έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοτζιάς, Ν. Τσώνης (83’ Δημογιάννης), Θαν. Τσώνης (67’ Καραούλης), Ντίνος (46’ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας, Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ (92’ Μοντέρο Νόβα), Κωβαίος (69’ Μήλας), Εγιουρούμ, Πάπα (85’ Αθανασέλος), Παπαναστασίου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money