Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–3


Εντυπωσιακός ο Νικολακάκης, πέρασε νικηφόρα από τον Άγιο Στέφανο! Ο τοπικός Ολυμπιακός ήταν μετριότατος, κι έχασε και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας... Αντίθετα, ο Νικολακάκης έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας, με συγκρότηση, διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και πάθος για την νίκη. Έχασε ευκαιρία για μεγαλύτερο θρίαμβο.
Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Εγιουρούμ με πλασέ (0-1) και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αμέσως (14') με πλασέ του Τσέλια (1-1). Όμως, οι φιλοξενούμενοι έκαναν «πάρτυ» και είχαν στην συνέχεια δύο δοκάρια, σε σουτ του Παπιδάκη και σε προσπάθεια του Νταγιάντα.
Στο β’ μέρος (60’) ο Νίκας πέτυχε το 1-2 και στο 70' ο Νταγιάντας με σουτ σημείωσε το 1-3. Στην εκπνοή του αγώνα (89’) ο διαιτητής είδε πέναλτυ στον Τσέλια και ο Κ. Τσεβάς μείωσε με εύστοχη εκτέλεση στο τιμητικό 2-3!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κάλλης, Μετακίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Λάττας): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπάσολι (55’ Π. Καραχάλιος), Μπερμπάντης, Ταράτσας (46’ Ιωσήπου), Καραγιάννης, Τσέλια, Ρόμπολας, Κατσούγκρης, Α. Kαραχάλιος (80’ Χ. Ντεντόπουλος), Κ. Τσεβάς.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μητσέας, Καλλέρης, Παπιδάκης (60’ Σταύρος), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Νταγιάντας (75’ Σκούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money