Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2–3


Φάση από τον αγώνα του α΄γύρου

Φοβερό ματς έγινε στο γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης, με τον γηπεδούχο Εθνικό να ισοφαρίζει 2-2 στο 91’ (με κεφαλιά του τερματοφύλακα Κόλλια) και τον Αήττητο να παίρνει το τρίποντο στο 94’ με γκολ του Λάππα!
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Εθνικός είχε την ατυχία να μείνει με 10 παίκτες στο 57', λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη Νικηφοράκη και οι παίκτες του κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για ν’ ανταποκριθούν στην δύναμη και την ποιότητα των παικτών του Αήττητου.
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Εθνικός με κεφαλιά του Μπισμπιρούλα (1-0). Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν εξαιρετική ευκαιρία σε προσπάθεια του Μουλάκη.
Ο Αήττητος ισοφάρισε στο 33' με κεφαλιά του Κολάγκι, σε εκτέλεση κόρνερ του Λάππα (1-1). Ακολούθησε περίοδος υπεροχής των φιλοξενουμένων, που προηγήθηκαν στο 57’ με το κτύπημα φάουλ, στο οποίο υπέπεσε ο αποβληθείς Γ. Νικηφοράκης. Εκτελεστής του φάουλ ήταν ο Κοσμάς. Η μπάλλα κτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα (1-2)!
Ο Αήττητος φαινόταν ότι θα επικρατούσε αλλά στο 91' ο Εθνικός κέρδισε κόρνερ που κτύπησε ο Θράσος Νικηφοράκης και ο προωθημένος τερματοφύλακας των γηπεδούχων Στέφανος Κόλλιας με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2!
Όμως, το θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Σε φάση διαρκείας, ο Βιδάλης έδωσε με το κεφάλι στον Λάππα, κι εκείνος με πλασέ πέτυχε το 2-3!
Διαιτητές: Πανούτσος – Β. Τζαφόλιας, Μήταρης. Παράπονα είχαν μετά τον αγώνα οι παράγοντες του Εθνικού για τις αποφάσεις του διαιτητή.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Κόλλιας, Γρίβας, Θρ. Νικηφοράκης, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Αθ. Γεωργιόπουλος (49' Κόνιαρης), Καραπάνος (74' Αλτιπαρμάκης), Ραζακιάς, Τζάμος, Μουλάκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κολάγκι, Δ. Λύγκος, Μπαράκος, Βιδάλης, Κοντάκης (58' λ.τρ. Ράπτης), Κοσμάς (73' Τογιάλλι), Αρκουμάνης, Μαν. Λύγκος, Λάππας, Βαρώνος (46' Τζαβέλλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money