Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ – ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΙΑΛΥΣΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ 2-1



Ο Ιάλυσος πήρε στην παράταση το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στον ημιτελικό που έληξε πριν από λίγο στο Οικονομίδειο γήπεδο Ιαλύσου Ρόδου.
Δεν απείλησε η Τριγλία στο α’ μέρος, ενώ καλή ήταν η αμυντική γραμμή του Ιαλύσου στο ίδιο διάστημα, που μπορούσε να είχε κάνει τα τέρματά του δύο!
Στο β’ ημίχρονο έπαιξε καλύτερα η Τριγλία, που ισοφάρισε κι «έψαξε» το δεύτερο γκολ…
Στο πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου της παράτασης (106’) ο Ιάλυσος παρ’ ότι με 10 παίκτες πέτυχε το 2-1. Στο υπόλοιπο διάστημα η Τριγλία πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε… Οι αντίπαλοι ήταν ισάξιοι.
Φάσεις και γκολ:
2’ Ο Σπάρταλης ξέφυγε από τους αμυντικούς, πάτησε περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλλα πάνω από τα δοκάρια.
14’ H Tριγλία απείλησε με τον Κάρδαρη από πλάγια, αλλά ο Λουτριώτης μπλόκαρε την μπάλλα.
19’ 1-0 Εξαιρετική μπαλλιά του Αντώνη Αθανασίου στην πλάτη της άμυνας, ο Σπάρταλης πρόλαβε την έξοδο του Δήμιζα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το γκολ.
26’ Μεγάλη ευκαιρία του Ιαλύσου. Ο Παφιάκης βρήκε και πάλι τον Σπάρταλη στην πλάτη της άμυνας, ο τελευταίος έσπασε το οφ-σάιντ, κι έφυγε μόνος του απέναντι στον Δήμιζα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ, πάνω από τα δοκάρια.
33’ Σουτ του Καραδέμητρου, ελέγχει ο Λουτριώτης και η μπάλλα φεύγει άουτ.
56’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Αθανασίου, έδιωξε με γροθιές ο Δήμιζας.
59’ Σουτ του Βασιλείου, άουτ δίπλα στο αριστερό δοκάρι του Λουτριώτη, που ήλεγχε την μπάλλα.
61’ Σέντρα του Μανδύλη στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος κέρδισε την κεφαλιά και η μπάλλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Λουτριώτη. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Τριγλίας.
71’ 1-1 Ο Μανδύλης εκτέλεσε φάουλ στην μεγάλη περιοχή, ο Λουτριώτης δεν έκανε καλή έξοδο και ο Μεϊμάρογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
76’ Δημιουργήθηκε ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Παντελή Αθανασίου στον Βασιλείου. Όλος ο πάγκος της Τριγλίας μπήκε στο γήπεδο. Αποβολή Καλοπήτα, που ξεσήκωσε τους ντόπιους οπαδούς με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Είχε αντιπαράθεση με παίκτες του Ιαλύσου και δέχθηκε αντικείμενα από την κερκίδα…
89’ Κόρνερ του Α. Αθανασίου, κεφαλιά του Κοκκίνη, πλασέ του Παπαδημήτρη, στα σώματα αμυντικών και κόρνερ.
91’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντώνη Αθανασίου, η μπάλλα ελάχιστα άουτ.
95' Ευκαιρία για την Τριγλία, με τον Βασιλείου να μπαίνει από πλάγια αλλά να ανακόπτεται με τάκλιν από τον Παπαδημήτρη.
100' Κόρνερ εκτέλεσε ο Παφιάκης και ο Δήμιζας μπλόκαρε.
101' Μετά από ωραία προσπάθεια του Κάρδαρη, η μπάλλα στρώθηκε στον Βασιλείου, το σουτ του οποίου έφυγε άουτ.
103’ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κοκκίνη, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Βασιλείου. Με 10 ο Ιάλυσος…
104' Κεφαλιά του Τερζή, μετά από κτύπημα φάουλ του Μεϊμάρογλου, ο Λουτριώτης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Παραλίγο αυτογκόλ!
106' 2-1 Ο Αντώνης Αθανασίου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο Φονσέκα με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, σημείωσε το γκολ.
115’ Προσπαθεί αλλά δεν μπορεί η Τριγλία να φθάσει με αξιώσεις στην περιοχή.
Διαιτητές: Eυαγγέλου – Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών).
ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάββενας): Λουτριώτης, Σταυλάς (91’ Μαρίνος), Κοκκίνης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Π. Αθανασίου, Σπάρταλης (109’ Σαχίνης), Μαθιός (72’ Φονσέκα), Α. Αθανασίου.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Καλοπήτας): Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Καραδέμητρος (58’ Τερζής), Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης, Κόντι (68’ Σαγανάς), Κότσι (46’ Σιάννης), Βασιλείου, Μ. Παπαδόπουλος.
* Στον άλλο ημιτελικό, που διεξήχθη στην Δράμα, η Πύδνα Κύτρους Πιερίας νίκησε 2-0 την γηπεδούχο Δόξα και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money