Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΡΚΟ 1–2



Την 3η συνεχή νίκη της πανηγύρισε η Μαρκό μέσα στο Κορωπί. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα και πήραν το τρίποντο στην δύσκολη έδρα του Κορωπίου, που -πάντως- δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Η Μαρκό άνοιξε το σκορ στο 30', όταν έκανε σέντρα ο Δημογιάννης, ο Παπαθεοδώρου (ήταν τραυματίας) δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, η μπάλλα κτύπησε στο σώμα του Πάντου και κατέληξε στα δίχτυα (0-1). Το Κορωπί αντέδρασε κάπως αλλά δεν δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες. Είχε όμως ατυχίες και τραυματισμούς, με υποχρεωτικές αλλαγές που δεν επέτρεψαν την σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Έτσι, στο 70' ο Ρεντζής πέρασε κάθετη πάσα στον Ζατσελλάρι, κι αυτός με ευθύβολο σουτ σημείωσε το 0-2. Η Μαρκό είχε δύο ακόμη καλές ευκαιρίες με τον Γκόντζο.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 83’ με αυτογκόλ του Πλίτση, σε σέντρα του Χαρίση (1-2).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος. Παράπονα εξέφρασαν οι παράγοντες του Κορωπίου για αποφάσεις του διαιτητή.
ΚΟΡΩΠΙ (Α. Καραούλης): Παπαθεοδώρου (51' λ.τρ. Ανδριανός), Κορωνιάς, Πάντου, Β. Παπαδόπουλος (12' λ.τρ. Αλ. Αλεξίου), Αλεξίου Στ. (28' λ.τρ. Βλάχος), Ματσάγγος, Χαρίσης, Μπανάι, Μασκλαβάνος, Μινάι, Παπακωνσταντίνου.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Καραλής, Σκόρδας, Τσετβερίκοβ, Δημογιάννης, Πλίτσης, Ρεντζής, Βεϊζάι, Λάππα, Πετράι (75' Γκόντζος), Ζατσελλάρι (81' Ελέζι), Γκριμέκης (62' Πατσαούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money