Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–2


Φάση στα καρέ του Τσουνάκη

Πολύτιμη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, σημείωσε η Βουλιαγμένη στα Καλύβια επί της τοπικής ομάδας. Το μέτριο α’ ημίχρονο χρωματίσθηκε από ένα γκολ και 2-3 ευκαιρίες εκατέρωθεν, καθώς τα Καλύβια έδειχναν να υπερέχουν ελαφρώς και η Βουλιαγμένη περιοριζόταν σε αντεπιθέσεις.
Στο 16’ ο Δ. Οικονομίδης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με πλασέ μέσα από την περιοχή (1-0). Τα Καλύβια είχαν ευκαιρίες με τον Αλεξίου, τον Οικονομίδη και τον Καρελιώτη.
Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη ήταν σαφώς καλύτερη, εκμεταλλεύθηκε την ανυπαρξία των γηπεδούχων στο κέντρο και ισοφάρισε στο 65’ με κεφαλιά του Παφίτη. Λίγο αργότερα (77’), πάλι ο Παφίτης με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή (1-2).
Ο τερματοφύλακας Τσουνάκης έσωσε την εστία του σε 1-2 περιπτώσεις και οι Μαντακίδης, Πουλάι, Παφίτης και Χατζηνικολάου έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα από πλευράς φιλοξενουμένων.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Δουλγεράκης, Ρούντος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης, Λάγιο, Πάτσης, Τσούνης, Παπανίκου, Δημητρακόπουλος, Αλεξίου, Χασουράκης (78’ Σωτ. Χριστόπουλος), Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Μάτι.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Λανάι (80’ Μπάκος), Κουγιουμτζιάν, Πουλάι, Μπακούρος, Καρδαμίτσης, Νικολαΐδης (46’ Πουράνης), Μανταλώζης, Παφίτης, Μαντακίδης, Πρέλα (75’ Χατζηνικολάου).

Ο Δ. Οικονομίδης μόλις έχει σημειώσει το 1-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money