Κυριακή 24 Απριλίου 2016

ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ 0–3


Φάση από τον αγώνα

Φιλική νίκη με 3-0 σημείωσε η Θύελλα στην Παλλήνη, επί του Παλληνιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Ήταν ένα εξαιρετικό τεστ, καθώς ο Παλληνιακός έδειξε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός απέναντι στην πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ και «κούρασε» πολύ την Θύελλα, που μπήκε «φουριόζα» στο παιχνίδι και πέτυχε δύο γκολ στην αρχή, πριν καλά-καλά καταλάβουν οι γηπεδούχοι την σημαντικότητα της φιλικής συνάντησης και του αντιπάλου…
Αρκετές φάσεις, καλός ρυθμός και ωραία τελειώματα, δημιούργησαν ευχάριστο θέαμα για τους θεατές, που ικανοποιήθηκαν από την ποιότητα του αγώνα. Το αποτέλεσμα δεν απεικονίζει ακριβώς την πραγματικότητα αλλά για την περίσταση ουδείς θα παραπονεθεί!
Το 0-1 πέτυχε ο Ζέκιο στο 5’ με σουτ, από πάσα με κεφαλιά του Μουτζακά. Το 0-2 σημείωσε στο 10’ πάλι ο Ζέκιο μετά από κάθετη πάσα του Ντούνη. Το 0-3 διαμόρφωσε στο 70’ ο Βαζέχα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Φύτρου.
Ο Παλληνιακός δημιούργησε 3 καλές ευκαιρίες. Στο α’ ημίχρονο με σουτ του Κοβάνη και στο β’ μέρος με σουτ του Σιάσου, αποτυχία να πλασάρει ο Βλάχος σε γύρισμα του Πανακούλια και εντυπωσιακή απόκρουση του Πάντου σε σουτ του Μαυράκη.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης (46’ Τσούκας), Κούσης, Βλάχος (46’ Μπούρας), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης (75’ Μεσσάρης), Κούνας (46’ Καρβούνης), Δαραμούσκας (46’ Πανακούλιας), Σιάσος (46’ Μαυράκης), Μαργέτης, Κοβάνης, Κυριόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Δράμπαλης (46’ Κύρκος, 75’ Πάντος), Φύτρος, Στάφα (75’ Μέρελης), Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ζέκιο, Ντόσκας, Μουτζακάς, Ντε Ντέους, Βαζέχα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money