Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–0



Mεγάλη απόκρουση του Σπανού, που κρατάει την μπάλλα

Το μονότερμα του Αήττητου στο β’ ημίχρονο δεν είχε γκολ και ο αγώνας με τον φιλότιμο Παθιακάκη (χωρίς τον Ντρένοβα) έληξε ισόπαλος 0-0. Ο τερματοφύλακας Σπανός έπαιξε καταπληκτικά κι έσωσε την ομάδα του από βαριά ήττα.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε με σαφή υπεροχή των γηπεδούχων, καθώς οι φιλοξενούμενοι έτρεχαν ακατάπαυστα κι έκλειναν τους χώρους… Η καλύτερη ευκαιρία του α’ ημιχρόνου ήταν σε προσπάθεια του Τζαβέλλα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αρκουμάνη. Στο β’ μέρος οι παίκτες του Αήττητου βρέθηκαν σε πολλές περιπτώσεις κοντά στην επιτυχία τέρματος. Σε πάσα του Μανώλη Λύγκου, ο Τζαβέλλας δεν κατάφερε να νικήσει τον Σπανό. Κτύπημα φάουλ του Μαν. Λύγκου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Στο 75' ο Αρκουμάνης έπιασε σουτ από κοντά, κι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σπανός και στο 80’ ο Βιδάλης είχε σουτ στο δοκάρι!
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ο Αήττητος υπερείχε ασφυκτικά και οι παίκτες του Παθιακάκη με κορυφαίο τον Σπανό απέφυγαν με μεγάλη προσπάθεια την παραβίαση της εστίας τους.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Τριγάζης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Ράπτης (80' Κουτρούμπας), Μπαράκος, Βιδάλης, Φράγκος (60' Τογιάλλι), Κολάγκι, Αρκουμάνης, Κοσμάς (75' Βαρώνος), Τσούκα, Τζαβέλλας, Μαν. Λύγκος.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος, Γιαννόπουλος, Τζάος, Τσίγκος, Αρβανιτάκης, Ασημάκης, Γκέος (70' λ.τρ. Φωτίκας), Αγγελίνας (88' Γιώτης), Οικονομόπουλος (50' Σωτηρόπουλος).

Φάση γεμάτη πείσμα στα καρέ του Παθιακάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money