Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Η αναμέτρηση Ολυμπιακού–Λαυρεωτικής έχει πάντοτε χαρακτήρα γοήτρου και τοπικού ντέρμπυ… Ο Ολυμπιακός Λαυρίου αναδείχθηκε νικητής με 1-0 αλλά η Λαυρεωτική έμεινε δυσαρεστημένη από τις υποδείξεις των βοηθών… Πάντως, οι θεατές που γέμισαν τις εξέδρες, δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες κι επεισόδια.
Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη του Ολυμπιακού με προπονητή τον Γιώργο Δημητρόπουλο! Η Λαυρεωτική του Γιώργου Κόλτζου αντιμετώπισε επιθετικό πρόβλημα, με βασικούς παίκτες εκτός αγώνα.
Η πρώτη ευκαιρία έγινε από τους φιλοξενούμενους, με προσπάθεια του Βελετάκου και οι γηπεδούχοι είχαν την δική τους ευκαιρία στο 20' με άστοχο σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση.
Ο Ολυμπιακός πέρασε σε θέση σέντερ-φορ τον Θοδωρή Τσίκλο, ο οποίος στο 25’ πέτυχε το 0-1! Ο Μουστόγιαννης έκανε γύρισμα στον σκόρερ, κι αυτός με κοντινό πλασέ σκοράρησε.
Η Λαυρεωτική αντέδρασε στο 45’ με σουτ του Παπαδόπουλου που μπλόκαρε ο Καραγιάννης.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κινδύνευσαν σε ελάχιστες περιπτώσεις, παρ’ ότι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, κι έκαναν μερικά μακρινά σουτ. Στο 67’ ο Ασλάνι έχασε την καλύτερη ευκαιρία, όταν σούταρε μετά από ατομική ενέργεια, αλλά έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ! Επίσης, στο 77’ ο Β. Γιαχάεβ δεν πρόλαβε να σουτάρει από καλή θέση και λίγο αργότερα, επικίνδυνη κεφαλιά του Παντελιά δεν είχε αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Δ. Τζαφόλιας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Παρλακίδης, Χουσεΐν, Τζώρας, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης, Ασλάνι, Κ. Παπαδόπουλος, Βουκελάτος (65' Ιατρού), Β. Γιαχάεβ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος): Καραγιάννης, Βασιλείου, Τσίκλος, Ρόσι, Μπεργιάννης, Τσιάτσιος, Πάνου, Παπαγεωργίου, Κουρτάνοβιτς (10' λ.τρ. Έλενας, 65' Τζιώλης), Βελετάκος (80' Πετρίδης), Μουστόγιαννης.
* Σε ανακοίνωση της Λαυρεωτικής τονίζεται: «Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαυρεωτικής συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την νίκη στο τοπικό ντέρμπυ, κι ευχαριστεί τον Μαλαμά και τον Τζαφόλια για την άψογη διαιτησία τους. Αντιθέτως, οι αποφάσεις του κ. Μπουξμπάουμ δεν ήταν ανάλογες του επιπέδου του, κόβοντας δύο φάσεις εξώφθαλμες ως οφ-σάιντ, που θα τις έβλεπε και ο πιο άπειρος διαιτητής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money