Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ!



Οι ανήμποροι να διοικήσουν την Ένωση παράγοντες, τόλμησαν να στείλουν την δημοσιευόμενη απαράδεκτη (και παράλληλα μηνύσιμη) επιστολή, στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη!
Με εκφράσεις τουλάχιστον ανοίκειες, ζητούν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ την αντικατάσταση από την Επιτροπή Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Γιώργου Παπαμακάριου, που οι ίδιοι εξώθησαν από την θέση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, προτείνοντας τον κ. Αποστολίδη ως αντικαταστάτη (με την χαρακτηριστική αναφορά «ως είθισται»)!
Δεν αντιλαμβάνονται οι παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ ότι δεν πρόκειται για επιλογή του κ. Παπαμακάριου ως προέδρου και μόνο της Ένωσης, για την συμμετοχή του στην Επιτροπή της Γ’ Εθνικής… Πρόκειται για επιλογή ουσίας, που δεν δύνανται οι ίδιοι να φανταστούν ούτε -πολύ περισσότερο- να επιλεγούν!
Βέβαια, γίνεται οφθαλμοφανές στην επιστολή, ότι η διοίκηση μειοψηφίας της ΕΠΣΑΝΑ, ενδιαφέρεται άμεσα για τον μη ορισμό παρατηρητών. Στην πραγματικότητα δηλαδή, κάποιοι χάνουν το …μεροκαματάκι και διαμαρτύρονται!
Οι επαγγελματίες παράγοντες που διοικούν την ΕΠΣΑΝΑ, έστειλαν την προκλητική τους επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, χωρίς να ενδιαφέρονται για το κύρος της Ένωσης αλλά ούτε για το διαρκώς ογκούμενο κύμα διαμαρτυριών και το κλίμα δυσφορίας και αντίθεσης, που επικρατεί απέναντί τους από τα σωματεία… Φυσικά, πρέπει να απαντήσουν, ποιους εννοούν ως άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. της Ένωσης, τα οποία σκοπίμως διοχετεύουν κακοήθειες και ανακριβή στοιχεία, που αναπαράγουν διάφορες ιστοσελίδες; Γιατί δεν μπορεί να εκπροσωπεί ο κ. Παπαμακάριος τα συμφέροντα της Ένωσης στην ΕΠΟ και μπορεί να τα εκπροσωπεί ο κ. Αποστολίδης; Εν τέλει, δεν μας πληροφόρησαν αν ο κ. Γκιρτζίκης έκανε κάποιες ενέργειες, κι απάντησε στο αίτημά τους!
Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο κ. Παπαμακάριος πήρε αντίγραφο της συγκεκριμένης επιστολής, κατόπιν σχετικής αιτήσεως! Σωστά, λοιπόν, σε πρόσφατη δήλωση, απάντησε στους επικριτές του με την γλώσσα της αλήθειας!
«Φτάνουν πια τα ψέματα! Μας λένε ότι έχουν καλές σχέσεις με την ΕΠΟ. Ξέρουν που πέφτει η ΕΠΟ; Γιατί είναι ανεπιθύμητοι εκεί… Προβάλλουν το προσωπικό τους συμφέρον, μόνον για να κρατήσουν τις καρέκλες τους! Και δεν είναι μόνο ψεύτες, είναι κι επικίνδυνοι… Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο πιο γρήγορα η Ένωση θα βρει τον δρόμο της. Αν έχουν φιλότιμο ας το κάνουν τώρα».

* Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής της ΕΠΣΑΝΑ προς την ΕΠΟ:
ΠΡΟΣ: ΕΠΟ                                                            ΤΡΙΤΗ 19/1/2016
Υ/Ο: Προέδρου κ. Γεώργιου Γκιρτζίκη                       ΑΡ. ΠΡΩΤ. 145
Αξιότιμε Πρόεδρε,
Μετά τα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες μέρες με κακοήθειες και ανακριβείς πληροφορίες, που σκοπίμως διοχετεύονται και αναπαράγονται σε διάφορα site της Ανατολικής Αττικής και δυστυχώς και από άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ. της Ένωσης, συγκλήθηκε Εκτελεστική Γραμματεία με θέμα: «Αίτημα προ την ΕΠΟ για αντικατάσταση του μέλους κ. Γεώργιου Παπαμακάριου (τέως Πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ) από την Επιτροπή Γ’ Εθνικής, με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Αποστολίδη, ως είθισται».
Επειδή βάσει των δημοσιευμάτων που σας επισυνάπτουμε δεν μπορεί να εκπροσωπεί και τα συμφέροντά της προς την Προϊσταμένη Αρχή μας, το μέλος μας κ. Παπαμακάριος.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης 12/1/2016 (Νο 15) ο Πρόεδρος κ. Γρ. Αποστολίδης, απευθυνόμενος προς το μέλος κ. Γ. Παπαμακάριο, για το ποια είναι η θέση του για τον μη ορισμό παρατηρητών από την Επιτροπή της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου και είναι μέλος της, μας παρέπεμψε να ρωτήσουμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Τζανόπουλο.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.
Αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν την απάντησή σας.    
Μετά τιμής
Για το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money