Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Σ.Δ.Π. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ & ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ 
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Με την 167/01.02.2016 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και σύμφωνα με το καταστατικό του συνδέσμου, καλούμε όλα τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής στις:
1) Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην πόλη της Παλλήνης Αττικής, την Κυριακή 21-2-2016 και ώρα 15.30’ στην αίθουσα του Δ.Σ. του παλαιού Δημαρχείου της Παλλήνης επί της οδού πλατείας Ελευθερίας 1 Παλλήνη, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκκαθάριση μητρώου και διαγραφή μελών.
2) Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην πόλη της Παλλήνης Αττικής την Κυριακή 21-2-2016 και ώρα 16.30’ στην αίθουσα του Δ.Σ. του παλαιού Δημαρχείου της Παλλήνης επί της οδού πλατείας Ελευθερίας 1 Παλλήνη, με μοναδικά θέματα ημερησίας διάταξης:
α) Απολογισμός στα πεπραγμένα του Δ.Σ.
β) Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ε.Ε.
γ) Έγκριση προϋπολογισμού νέας χρήσης.
δ) Αρχαιρεσίες για την εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι Γ.Σ. (Έκτακτη & Τακτική) θα διεξαχθούν την επόμενη ημέρα Δευτέρα 22-2-2016 στον ίδιο τόπο, χώρο και ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών. Η ψηφοφορία θα λάβει τέλος στις 20.00.
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. πρέπει μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής από πάσα νόμιμο αρχή, στην οποία θα δηλώνουν τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσης μόνιμης διαμονής τους, τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η εκλογή προέδρου Γεν. Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια των εκλογών, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. έχουν τα μέλη τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το καταστατικό του συνδέσμου.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΦΛΟΣ              ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money