Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ!



Η ανήμπορη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ στην χθεσινή (Πέμπτη 11/2/2016) συνεδρίαση της, δεν έλαβε προφυλάξεις ούτε πήρε μέτρα κατά της στοιχηματικής εταιρίας που χρησιμοποίησε παράνομα δύο αγώνες Κυπέλλου της Ένωσης, σε κουπόνι του στοιχήματος που κυκλοφόρησε διαδικτυακά.
Απλά, η συγκυριακή πλειοψηφία απεφάσισε να βάλλει τους νομικούς (κ.κ. Μόσχοβο και Παπαβασιλόπουλο της Πειθαρχικής Επιτροπής), να αναζητήσουν το σχετικό κουπόνι από τον ΣΚΑΪ. Και αν δεν μπορεί να το δείξει, να καταφύγουν κατά του τηλεοπτικού σταθμού! Αστεία πράγματα, δηλαδή…

Βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε η αδυναμία της Επιτροπής Κυπέλλου να ανταποκριθεί στο αίτημα της ΕΠΟ (εισερχόμενο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 356) για ανακοίνωση του κυπελλούχου μέχρι τις 18/2/2016! Χαρακτηρίσθηκε σκάνδαλο το γεγονός ότι οι άλλες Ε.Π.Σ. της Αττικής ολοκλήρωσαν εγκαίρως την διοργάνωση του Κυπέλλου και η Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής -όπως και σε άλλα θέματα- εμφανίζεται ανίκανη να υλοποιήσει την κεντρική επιδίωξη της Ομοσπονδίας και συνεχίζει ασθμαίνουσα να ορίζει κάθε Τετάρτη αγώνες Κυπέλλου! Ο αρμόδιος πρόεδρος της Επιτροπής Γ. Φλαμπούρης «τα άκουσε» για την αβελτηρία στην σωστή οργάνωση του Κυπέλλου.

Φυσικά, η συγκυριακή πλειοψηφία της διοίκησης, βρέθηκε και πάλι εκτεθειμένη στο θέμα της επιδότησης των σωματείων για τα πρωταθλήματα υποδομών! Ουδεμία ανακοίνωση, κανένα σχόλιο σχετικά με τα χρήματα που έδωσε η ΕΠΟ και την αξιοποίησή τους. Ο υποτιθέμενος πρόεδρος και οι άλλοι συμπράττοντες «σφύριζαν αδιάφορα» κατά την άποψη μέλους του Δ.Σ.
Επιπλέον, δεν γίνεται λόγος για παραίτηση ή αλλαγή των κ.κ. Βελτανιώτη και Ρούσση, οι οποίοι στην πρόσφατη έκτακτη Γενική Συνέλευση δέχθηκαν ευθέως τα πυρά των σωματείων αλλά αυτών «το αυτί δεν ιδρώνει» κατά το κοινώς λεγόμενο!

Σε άλλο θέμα, ο ταμίας Δ. Δεστούνης έφερε προς έγκριση (χωρίς συζήτηση), έναν οικονομικό απολογισμό της εποχής που η διοίκηση συνεργαζόταν με τον Σύνδεσμο Διαιτητών για την συγκέντρωση των ποσοστών των διαιτητών! Όταν, όμως, του ζητήθηκε να αναλύσει τον απολογισμό και να δώσει αναλυτικές πληροφορίες από τα φύλλα αγώνων για τον αριθμό αγώνων που είχε παρουσία κάθε παρατηρητής διαιτησίας, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει και πήρε πίσω το θέμα, μέχρι να κάνει πραγματικό έλεγχο στα φύλλα αγώνων και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα.

Στην συνεδρίαση ζήτησε και παρουσιάσθηκε ο πρόεδρος της Αρτέμιδος Μάριος Λαμπρόπουλος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε καλοπροαίρετα (με ήρεμο τρόπο) γιατί ενώ ζήτησε επίσημα αξιολογημένους διαιτησίες στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, η Επιτροπή Διαιτησίας του όρισε μη αξιολογημένους. Όμως αντιμετώπισε την άσχημη συμπεριφορά του κ. Αποστολίδη, ο οποίος ως πρόεδρος της Ε.Δ. του απάντησε με ύφος υποτιμητικό! Ακολούθησε επεισόδιο με έντονη αντιπαράθεση…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money