Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: «ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ»



Σχετικά με την συμμετοχή του αγώνα Κυπέλλου Κορωπίου-Λαυρεωτικής σε κουπόνι του παράνομου στοιχήματος, η διοίκηση της Λαυρεωτικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Γνωρίζουμε ότι τα στοιχήματα έχουν διαφθείρει συνειδήσεις και αισθανόμαστε πικρία και μόνο, που αναφέρθηκε το όνομα της ομάδας μας σε περιστατικό παράνομου στοιχηματισμού, καθώς ούτε η ομάδα μας ούτε η πόλη μας έχει δώσει τέτοια δείγματα. Το συμβούλιο του συλλόγου μας αποτελείται από νέους ανθρώπους, χωρίς κανένα μεγάλο χρηματοδότη, διαθέτοντας τον πολύτιμο χρόνο από την εργασία μας και τις οικογένειές μας, αφού έχουμε εκλεγεί για να προάγουμε τον αθλητισμό της πόλης μας και για να δώσουμε μια δημιουργική διέξοδο στους νέους μας. Δεν έχουμε σαν στόχο να βγάλουμε χρήματα, κι αυτό το κάνουμε πολύ σωστά μέχρι σήμερα.
Δεν θα απολογηθούμε αν κάποιοι μας επέλεξαν για να μας βάλουν στην λίστα των στοιχημάτων. Δεν θα επιτρέψουμε στην κακή δημοσιογραφία να μας χρησιμοποιεί -έστω και με υπόνοια- και παρακαλούμε πάρα πολύ όσοι την χρησιμοποιούν, να την πάρουν πίσω. Γιατί δεν είναι ούτε της λογικής μας ούτε του χαρακτήρα μας. Αν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία είμαστε στην διάθεσή σας να μας τα παρουσιάσετε δημοσίως.
Ευχαριστούμε πολύ και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας».
Για το Δ.Σ.
Πρόεδρος Μαλλινάκης Παντελής
Γενικός γραμματέας Παπακωνσταντίνου Νέανδρος
Ταμίας Τρικαλιώτης Λεωνίδας
Γεν. αρχηγός Καπετανίδης Γεώργιος
Μέλος Βουκελάτος Θωμάς
Μέλος Μώρογλου Νικόλαος
Μέλος Τσιγκόπουλος Κωνσταντίνος
Μέλος Βαμβακούλας Ιωάννης
Μέλος Δεληγιάννης Ιάκωβος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money