Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ


Αριστερά ο Κώστας Πρέλα

Σε τροχιά ενίσχυσης του δυναμικού της βρίσκεται η ομάδα της Βουλιαγμένης, η οποία μετά τις μεταγραφές του Σόλωνα Χριστόπουλου στην Δόξα Πειραιώς και του Νίκου Σταυρόπουλου στο Κρυονέρι, τις αποχωρήσεις για διάφορους λόγους των Γιώργου Τσιρλή και Ηλία Κόρδα, προσετέθη και η μεταγραφή-επιστροφή του αρχηγού Ανδρέα Αντάρτη στον Άρη Βούλας.
Ο Ανδρ. Αντάρτης ύστερα από ενάμιση χρόνο παρουσίας στον Α.Ο. Βουλιαγμένης, όπου πρόσφερε και αγωνιστικά και υλικά ως χορηγός των εμφανίσεων της ομάδας, γύρισε «σπίτι» του, στον Άρη Βούλας, εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για να «κρεμάσει» τα παπούτσια του! Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον σύλλογο της Βουλιαγμένης και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και στην διοίκηση του κ. Μπέττα. Πιστεύω ότι η Βουλιαγμένη μπορεί να ανέβει επίπεδο με τέτοιους ανθρώπους και να βαδίσει ακόμη καλύτερα στο μέλλον».
Μια ακόμη απώλεια για την Βουλιαγμένη, φαίνεται ότι θα αποτελέσει και ο Κώστας Μαρίου, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει…
Με την ανάληψη της νέας διοίκησης, με πρόεδρο τον κ. Μπέττα, γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης αφού η ομάδα χρειάζεται προσθήκες παικτών για να παραμείνει ανταγωνιστική.
Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις…
Προς το παρόν, στον ισόπαλο 3-3 εκτός έδρας αγώνα με τους Νικητές στην Ανθούσα, έκαναν ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα ο 16χρονος Κώστας Πρέλα και ο 17χρονος Γιάννης Μπέκας, προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money