Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ...ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ



Σύγχυση κι εκνευρισμός δημιουργήθηκε στον Α.Ο. Αυλώνος, από την κακή διαχείριση της διαδικασίας απονομής των αναμνηστικών μεταλλίων, τόσο από την ΕΠΣΑΝΑ όσο κι από την νέα υπό τον κ. Γκοντούλα διοίκηση του συλλόγου, έναντι των διοικούντων της προηγούμενης διοίκησης του κ. Πετρογιάννη και των παικτών που «ανέβασαν» την ομάδα από την Γ’ στην Β’ κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο που έληξε!
Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη του αγώνα Αυλώνος-Αηττήτου Σπάτων, βρέθηκε στο γήπεδο Αυλώνα ο Γ. Φλαμπούρης εκ μέρους της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ και απένειμε στους παίκτες και τον προπονητή των γηπεδούχων, τα μετάλλια που δεν παρέλαβαν (λόγω απουσίας τους) οι διοικούντες την ομάδα, την προηγούμενη Δευτέρα, στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στο Καπανδρίτι.
Μόνο που η σημερινή διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες, διαφέρουν τουλάχιστον κατά 90% από την περυσινή ανθρωπογεωγραφία του συλλόγου. Οι παράγοντες, ο προπονητής και οι παίκτες της περυσινής ομάδας δεν έμαθαν για την απονομή, παρά μόνο μετά την πραγματοποίησή της, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη μουρμούρα και γκρίνια μεταξύ των αθλητικών παραγόντων του Α.Ο. Αυλώνος στο χωριό…  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money