Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–3


Φάση από τον αγώνα των δύο ομάδων του α' γύρου, στα Καλύβια

Το υπόλοιπο του αγώνα Σταμάτας-Καλυβίων 0-2, της 18ης αγωνιστικής, που διεκόπη στο 41’ λεπτό λόγω πυκνής χιονόπτωσης, το Σάββατο 23/1/2016, διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 10/2/2016, στο γήπεδο Κρυονερίου, όπου εκτίει την ποινή της η τιμωρημένη Σταμάτα. Στο χρονικό σημείο της διακοπής, τα Καλύβια προηγούντο 2-0, με δύο τέρματα που σημείωσε ο Χριστόπουλος.
Στο υπόλοιπο 5λεπτο του α’ ημιχρόνου η Σταμάτα είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Ν. Πέππα και τον Σάββα, ενώ στο β’ μέρος πάλι οι γηπεδούχοι υπερείχαν μέχρι το 70’. Από το σημείο εκείνο και μετά τα Καλύβια έκαναν αντεπιθέσεις κι έχασαν αρχικά μια καλή ευκαιρία. Στο 70’ ο Καρελιώτης είχε διαγώνιο σουτ μέσα απ’ την περιοχή στο δοκάρι και στο 83’ ο Αλεξίου πέτυχε με ατομική ενέργεια και σουτ το 0-3. Οι γηπεδούχοι στο 92’ σημείωσαν το γκολ της τιμής με τον Αγουρίδα (1-3).
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Τριγάζης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Μανδραφλής): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος, Μπόρας, Κριεμάδης (86’ Αγουρίδας), Τσατσαράγκος (70’ Γεωργαμλής), Ν. Πέππας (77’ Κ. Πέππας), Καβάσης, Καλογήρου, Σάββας.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης (46’ λ.τρ. Λάγιο), Μασουράκης, Μίκο (85’ Πετούρης), Τσούνης, Παπανίκου, Αλεξίου, Χρ. Δημητρακόπουλος, Χριστόπουλος (75’ Πάτσης), Καρελιώτης, Μάτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money