Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 6–7



Η Τριγλία επικράτησε 6-5 στα πέναλτυ, κι απέκλεισε τον Κυανό Αστέρα στην Βάρη, αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 1-1. Το μεγάλο ντέρμπυ των ομάδων της Γ’ εθνικής, που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣΑΝΑ, θα μπορούσε να ήταν ο τελικός της διοργάνωσης...
Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη, αν και η Τριγλία ήταν εμφανώς καλύτερη στο α’ ημίχρονο, προηγήθηκε στο σκορ κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα! Μόλις στο 5' ο Κότσι είχε δοκάρι και στο 17’ ο Βασιλείου δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Ιωσήπου, ο οποίος μπλόκαρε. Το 0-1 πέτυχε στο 19' με καταπληκτικό σουτ ο Καραδέμητρος, που πήρε πάσα από τον Μανδύλη. Στο 24' ο Κότσι έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ανενόχλητος σε κενή εστία δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 (από πάσα του Σκαφίδα). Στο 32' οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χατζησάββα και στο 35’ ο Ιωσήπου απέκρουσε σουτ του Μανδύλη.
Στο β’ μέρος ο Αστέρας Βάρης βελτιώθηκε και είχε ένα εκρηκτικό 15λεπτο. Στο διάστημα αυτό, οι κυανόλευκοι της Βάρης ισοφάρισαν (55’) μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ντάγκρα. Επίσης, στο 70' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκιρία για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ντάγκρας βρήκε τον Πασαλίδη, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ. Στο 75' ο Καραδέμητρος βρέθηκε απέναντι από τον Ιωσήπου, όμως το πλασέ του δεν είχε τύχη, ενώ κεφαλιά του Μεϊμάρογλου στο 80' έφυγε μόλις άουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Ιωσήπου πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Κότσι, μετά από φάουλ του Μανδύλη.
Στο 105' η Τριγλία είχε κι άλλο δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου (μετά από σέντρα του Μανδύλη) και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπασάββα στο 118' με 2η κίτρινη κάρτα.
Στην παράταση δεν έγιναν σημαντικές φάσεις μπροστά στα τέρματα και στην διαδικασία των πέναλτυ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τερματοφύλακα Δήμιζα σε εκπληκτική ημέρα, αφού απέκρουσε δύο κτυπήματα πέναλτυ, που έδωσαν την πρόκριση στην Τριγλία.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Πολυχρονιάδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Θανέλλας): Ιωσήπου, Φύτρος (33' Ντάγκρας), Νυφαδόπουλος (93' λ.τρ. Καραμπάς), Τσακιράκης, Χόρτσας, Νικολακόπουλος, Καναβέτας, Παπασάββας, Χατζησάβας, Πασαλίδης, Ιωακειμίδης.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Καλοπήτας): Δήμιζας, Σολδάτος, Μανδύλης, Μεϊμάρογλου, Λαζούρας, Γούλας, Μέγας, Σκαφίδας, Κότσι, Βασιλείου (118' Κόντι), Καραδέμητρος (76' Παπαδόπουλος).
Το 1-1 από τον Ντάγκρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money