Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 3–0



Ο γηπεδούχος Κεραυνός νίκησε στο τοπικό ντέρμπυ τον αγωνιστικό αλλά επιπόλαιο Ολυμπιακό Λαυρίου με 3-0. Με τον μαχητικό Κετέογλου πρωταγωνιστή, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του κέντρου και στο 7’ ο τερματοφύλακας Καραγιάννης έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, κτύπημα φάουλ του Μεγαγιάννη. Όμως, στο 20’ ο Πανάκης, σε προσπάθεια να διώξει την μπάλλα από την μικρή περιοχή, δεν υπολόγισε καλά και την έστειλε στην …εστία του (1-0).
Στο 23’ έγινε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού του Ολυμπιακού, αλλά ο διαιτητής το αρνήθηκε! Λίγο νωρίτερα, παραλίγο να γίνει το 2-0 πάλι με αυτογκόλ, αλλά ο Καραγιάννης ήταν σε ετοιμότητα και πρόλαβε με υπερένταση να μπλοκάρει πριν η μπάλλα περάσει την γραμμή τέρματος!
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν, καθώς ο Κεραυνός έδωσε χώρο. Στο 52’ το κάθετο δοκάρι του Χαντζάρα (που έπαιζε τραυματισμένος), σταμάτησε την μπάλλα και στην επαναφορά, ο Παπαγεωργίου δεν πρόλαβε να σουτάρει από καλή θέση, καθώς ο Κατσίκης με καλά ανακλαστικά απέφυγε το αυτογκόλ σχεδόν εξ επαφής! Όμως, το στήσιμο της ομάδας της Κερατέας, σε συνδυασμό με την αλλαγή του 55’ άλλαξαν την ροή του αγώνα.
Πρώτος αιφνιδιασμός στο 56’ από πλάγια, με εξαιρετική σέντρα του Σεΐντι στην περιοχή του Ολυμπιακού, δεν πρόλαβε ο Παπανικολάου αλλά ο επερχόμενος Κρυεμάντι πλάσαρε κι έκανε το 2-0. Στο 57’ επανάληψη της φάσης, με τον Μπαξεβάνη πρωταγωνιστή αυτή την φορά και τον Παπανικολάου σκόρερ (3-0).
Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πλέον ούτε φυσικές ούτε ψυχικές δυνάμεις να απειλήσουν… Πάντως, οι γηπεδούχοι επανέλαβαν μερικές φορές ακόμη την ίδια φάση, χωρίς να την ολοκληρώσουν. Στις καθυστερήσεις απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κρυεμάντι.
Διαιτητές: Γαλάνης – Γκόντα, Πολυχρονιάδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κοντός): Χαντζάρας, Ν. Βανγκέλι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Πρίφτης, Κετέογλου (75' Φουστέρης), Λιούμης, Κρυεμάντι, Μπρότσι (55' Μπαξεβάνης), Σεΐντι, Παπανικολάου (85' Μαγγανάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Καραγιάννης, Καινούργιος, Κουρτάνοβιτς, Πανάκης, Βαφειάδης, Τσιάτσιος, Μπουτσάι, Έλενας (46' Βασιλείου), Βελετάκος (46' Παπαγεωργίου), Μουστόγιαννης, Τσίκλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money