Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–2



Η σχετικά καλύτερη Ατλαντίς, απέκλεισε τον δυνατό γηπεδούχο Θησέα με 2-1 και πέρασε στους 4 του Κυπέλλου. Οι ομάδες φάνηκαν ποιοτικά ισοδύναμες (ας τις χωρίζει μια κατηγορία) και προσπάθησαν για το καλύτερο, προσφέροντας αξιόλογο θέαμα στους θεατές, βοηθούντος και του καιρού.
Στο α' ημίχρονο (30’) οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ύστερα από κτύπημα φάουλ του πολύ καλού Χρυσάφη και κοντινό πλασέ του προωθημένου Πούλιου (0-1). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν λίγο αργότερα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Πούλιου στον Ζιάγκο, ζητώντας την αποβολή του.
Στο β’ μέρος (50’) η Ατλαντίς πέτυχε και δεύτερο τέρμα με ωραίο «τελείωμα» του Τσαδήμα (0-2). Λίγο μετά, ο Γκατεντασβίλι έχασε σημαντική ευκαιρία για το 0-3 και αργότερα ο Τσαδήμας έχασε κι άλλη ευκαιρία, όταν από καλή θέση πλάσαρε άουτ!
Ο Θησέας στο τελευταίο ημίωρο προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65' κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Ζούρου από τον Στασινόπουλο, που είδε 2η κίτρινη κάρτα κι απεβλήθη. Ο Μαγγίνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ και μείωσε (1-2).
Η Ατλαντίς υποχώρησε λίγο παίζοντας με 10 παίκτες και ο Θησέας άσκησε μεγαλύτερη πίεση για την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Οι διαιτητές Δραγάτης – Καραθανάσης, Τριγάζης, προστάτευσαν περισσότερο την Ατλαντίδα από τον Θησέα.
ΘΗΣΕΑΣ (Γκιόκας): Σουσούνης, Ζούρος, Μηναδάκης (85' Ρακιπλάρι), Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Γεωργάτος (75' Σοφρόνι), Μαγγίνας, Ζιάγκος (58' Ευαγγελόπουλος), Ταμιχτσής, Μαγκουσοχατζάκης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος (46' λ.τρ. Τσαδήμας), Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Καγιάς, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (70' Φώσκολος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money