Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–3


Φάση από τον αγώνα

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Νικολακάκης νίκησε στην Ανθούσα την μέτρια Ατλαντίδα 3-0 στον μεταξύ τους α’ ημιτελικό του Κυπέλλου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί στο παιχνίδι τους, καθώς δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο!
Στην αρχή η Ατλαντίς είχε ευκαιρία, όταν σε κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη, ο Γκατεντασβίλι πλάσαρε από καλή θέση άουτ. Στο 6’ ο Νικολακάκης ο Πιτσούνης επιχείρησε σέντρα και ο Τέρζιεφ με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά οι ενέργειές τους δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι στο 38’ σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Πιτσούνη σκόρερ, αλλά οι μέτριοι διαιτητές το ακύρωσαν ως οφ-σάιντ ενώ δεν υπήρχε παράβαση!
Όμως στο 44’ πάλι ο Πιτσούνης -καλύτερος παίκτης του αγώνα- βρήκε με κάθετη πάσα τον Δαμιανίδη, ο οποίος με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 0-2.
Στο β’ ημίχρονο η Ατλαντίς προσπάθησε πάλι να μειώσει το σκορ αλλά στο 63’ ο Καλλέρης με καταπληκτική ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το 0-3!
Στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι βρήκαν χώρους και απείλησαν στο 73' με πλασέ του Τσαδήμα (απέκρουσε ο Κολλιάκης), όπως και σε μερικές ακόμη περιπτώσεις.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Παπαδιώτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Καρποντίνης (71' Φώσκολος), Πούλιος, Κολοτούρος (38' λ.τρ. Τσαδήμας), Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Καγιάς, Χρυσάφης, Γκατεντασβίλι (71' Μπερέτης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Πανίδης, Δαμιανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Νίκας, Τέρζιεφ, Καλλέρης, Μητσέας (81' Σταύρος), Εγιουρούμ, Πιτσούνης (90' Σκούρας), Μουκάνης (82' Νταγιάντας).
* Η διοίκηση του Νικολακάκη ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της το Δ.Σ. της Ατλαντίδας για την άψογη φιλοξενία.

Πανηγυρισμός μετά το 0-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money