Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–2



Πολύ καλή η Θύελλα, διατήρησε πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν επέτρεψε στον Πρωτέα την απειλήσει παρά μόνο στο 90’. Το 0-1 σημείωσε στο 18′ ο Λευτ. Παπαδόπουλος από πάσα του Αθανασόπουλου. Στο 23’ μετά από κάθετη πάσα του Βαζέχα, ο Χαρακτίδης βγήκε μόνος προ του Παπαβασιλείου, τον οποίο πλάσαρε υποδειγματικά περνώντας την μπάλλα πάνω από το σώμα του (0-2).
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, με τους Αράπη, Χαρακτίδη, Αθανασόπουλο, Βαζέχα, καθώς ο Παπαβασιλείου πραγματοποίησε σωτήριες δύσκολες επεμβάσεις!
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο και στο 90’ εξαιρετικό κτύπημα φάουλ του Μαραγκού, απέκρουσε με υπερένταση ο Κύρκος.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γουργιώτης, Β. Τζαφόλιας.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Δέδες, Μαρινάκης (70’ Μακροδημήτρης), Κούλιμπης, Θάνο, Κατσούλας, Νίνα, Χύκα, Τσαλικίδης (65’ Παπαγεωργίου), Μαραγκός, Ζντράβα (30’ Μωραΐτης).
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (60’ Μπαξεβάνης), Ανδρεαδάκης, Αθανασόπουλος (70’ Γεωργιάδης), Βαζέχα (70’ Ελευθ. Λ. Παπαδόπουλος), Ελευθ. Δ. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money