Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΟΡΩΠΙ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–1



Η Τριγλία πραγματοποίησε επαγγελματική εμφάνιση και επεβλήθη 1-0 του γηπεδούχου Κορωπίου, που στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην αντίπαλό του. Ήταν ο α’ ημιτελικός του Κυπέλλου.
Το Κορωπί άξιζε κάτι καλύτερο, καθώς έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, κυρίως στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι (στο 20’ πλασέ του Μασκλαβάνου απέκρουσε ο Δήμιζας).
Η Τριγλία προσπάθησε περισσότερο στο β’ μέρος και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 58' με κεφαλιά του Δάρα (0-1). Στο 63' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κότσι, απευθείας με κόκκινη κάρτα, για άσεμνη χειρονομία προς τον πάγκο των γηπεδούχων.
Το Κορωπί πήρε πρωτοβουλίες κι εκμεταλλεύθηκε την αριθμητική του υπεροχή, απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις αλλά ο Δήμιζας όποτε χρειάσθηκε (σε δύο φάσεις με τον Μασκλαβάνο) επενέβη αποτελεσματικά ενώ σουτ εκτός περιοχής του Παπακωνσταντίνου, έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουργιώτης, Ρούντος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Ανδριανός, Αλ. Αλεξίου, Πάντου, Βικ. Παπαδόπουλος (72' Βλάχος), Στ. Αλεξίου, Ματσάγγος, Χαρίσης, Τούσα, Μασκλαβάνος, Μπανάι, Νούρια (53' Παπακωνσταντίνου).
ΤΡΙΓΛΙΑ (Καλοπήτας): Δήμιζας, Σολδάτος, Μέγας, Δάρας, Τσέπας, Λαζούρας, Κότσι, Γούλας, Κόντης (77' Καραδέμητρος), Βασιλείου (85' Σταμπέλος), Μιχ. Παπαδόπουλος (72' Σιάννης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money