Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Άρης Βούλας, που πέρασε νικηφόρα από την Λαυρεωτική! Μπορεί η Λαυρεωτική να είχε την υπεροχή στο πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, όμως ο Άρης Βούλας ήταν σωστά οργανωμένος αμυντικά και κατάφερε στο τέλος να σημειώσει και το πολύτιμο γκολ που του προσέφερε την νίκη!
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν καλά, έκαναν πολλά λάθη και είχαν κακή κυκλοφορία της μπάλλας, με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν παρά μόνο σε μια περίπτωση στο 20’, όταν ο Τσιριγώτης πραγματοποίησε σουτ που έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ!
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους στο 44’, όταν ο Παπαγεωργίου βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ…
Στο β’ μέρος η Λαυρεωτική πίεσε και στο διάστημα 55’-75’ έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες είτε από ολιγωρία είτε από κακή εκτίμηση της φάσης.
Στο 85’ μετά το ελεύθερο του Κάρσου, η μπάλλα πήγε στα πόδια του Παπαγεωργίου. Αυτός μπήκε ταχύτατα μέσα στην περιοχή καταδιωκόμενος από δύο αμυντικούς και πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Λάμπρου, στέλνοντας με μυτάκι την μπάλλα στα δίχτυα, γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 0-1.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρος, Χουσεΐν (46′ Παντελιάς), Τζώρας, Πώχος, Κοντογιάννης, Χάλαρης, Βουκελάτος (46′ Ασλάνι), Αλ. Γιαχάεβ, Βαλ. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Αδαμάκος (71′ Μήτσιος), Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Κολτσίδας (58′ Ρίζος), Κριλής, Μπουλλάρι (75′ Σπυρόπουλος), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Κοτζάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money