Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.



Πλησιάζει η ώρα διεξαγωγής της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που συγκάλεσε η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ με μοναδικό θέμα την «πρόταση παύσης ή μη του Δ.Σ. της Ένωσης, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 7β του καταστατικού». Όλα σχεδόν τα σωματεία-μέλη είναι ξεκάθαρα υπέρ της παύσης του παρόντος ανεπιτυχούς σχήματος, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από την εν γένει πολύ κακή λειτουργία της Ένωσης.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, εμφανίζονται περί τα 40 ενεργά σωματεία να στηρίζουν την παύση του Δ.Σ. και να ενισχύουν την εκλογή νέας διοίκησης το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να απαλλαγούν από τους παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο για την κατάληψη θέσεων και όχι για την εξυπηρέτηση των σωματείων-μελών, την διάδοση του αθλήματος και την ενασχόληση της νεολαίας με το ποδόσφαιρο.
Σε προ-συγκεντρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, καταμετρήθηκαν και καταγράφηκαν 15 σωματεία-μέλη από την Α’ κατηγορία, 14 από την Β’ κατηγορία και 10 από την Γ’ κατηγορία, που φέρονται αποφασισμένα να υπερψηφίσουν την πρόταση για παύση του συγκεκριμένου Δ.Σ. Στον αριθμό αυτό δεν περιλαμβάνονται τα σωματεία που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, όπως και αυτά που ομάδες τους μετέχουν μόνο στα πρωταθλήματα υποδομών.
Η διαδικασία θα δείξει αν πραγματικά η μεγάλη πλειοψηφία των μελών της Ένωσης επιθυμεί την αντικατάσταση αυτών που δεν σεβάσθηκαν την βούλησή τους και τους πέταξαν έξω από την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 22/9/2015.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money