Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ



Τραγωδία για την διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ αποτέλεσε η χθεσινή (Δευτεριάτικη) συγκέντρωση των διαιτητών της Ένωσης. Η παρουσία μόνο 17 διαιτητών στο μάθημα και η προχειρότητα της Επιτροπής Διαιτησίας στην παρουσίαση του μαθήματος, κατέδειξαν το απαράδεκτο επίπεδο που έχει καταντήσει η εβδομαδιαία επιμόρφωση των ελάχιστων παρευρισκομένων διαιτητών (εκ των οποίων μόνο 3 αξιολογημένοι)!
Είναι δεδομένο ότι η Ένωση έχει εγκαταλείψει και τους διαιτητές στην τύχη τους… Γι’ αυτό παρατηρείται απ’ όλες τις ομάδες -άλλες σε μικρότερο κι άλλες σε μεγαλύτερο βαθμό- να διατυπώνονται παράπονα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γρ. Αποστολίδης παρευρέθη για λίγο στην συγκέντρωση, μίλησε στα γρήγορα στους λίγους διαιτητές, διαπίστωσε ότι όλα πάνε καλά (!) κι απεχώρησε, όπως και το μέλος της Ε.Δ. Μανώλης Ντόμπροβιτς. Απ’ εκεί και πέρα, έμεινε ο εκπαιδευτής Στ. Σούλος, ο οποίος μίλησε -κι αυτός- για λίγο, κι έτσι τελείωσε η ωραία βραδιά… Η αδιαφορία στο απώτατο σημείο της.
Κύριοι, αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα ελάχιστα αυτονόητα της λειτουργίας της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, είναι καλύτερα να παραδεχθείτε ότι αδυνατείτε να εξυπηρετήσετε το σύστημα και να παραιτηθείτε. Επιτέλους, δεν σας υποχρέωσε κανείς να ασχοληθείτε με κάτι που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να ασχολείσθε!   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money