Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–3


To γκολ του Παφίτη για το 2-3

Η Βουλιαγμένη πήρε ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές, με την ίδια απόδοση, θα το έχανε! Έπαιξε όσο χρειάσθηκε για να ξεπεράσει την μετριότητα του Σαρωνικού και κατέκτησε μια πολύτιμη βαθμολογική και ψυχολογική νίκη!
Ο Σαρωνικός είχε πολλά κενά σ’ αυτό το παιχνίδι. Άρχισε το ματς χωρίς τον Αλεξίου (που είχε μαζί με τον συμπαίκτη του Αουρέλ, ελαφρό τρακάρισμα με μηχανάκι την προηγούμενη του αγώνα), έπαιζε με 10 παίκτες από το 26’ λόγω αποβολής του Ντίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και σαν να μην έφταναν αυτά, τραυματίσθηκε ο Ζουμπουρλής στη λήξη του ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε στο 46’. Ευτυχώς που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα ο Χατζημιχαηλίδης, κι έσωσε τα …προσχήματα.
Μόλις στο 8’ με κεφαλιά του Μανταλώζη, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Καρδαμίτση, η Βουλιαγμένη άνοιξε το σκορ (0-1).
Ο Σαρωνικός αντέδρασε δυνατά και παρά την αποβολή του Ντίνου, ο Χατζημιχαηλίδης είχε δοκάρι στο 29’ και ο ίδιος κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 33’. Το διάστημα αυτό (26’-45’) οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και τελικά γύρισαν το σκορ στο 40’ πάλι με τον πρωταγωνιστή Χατζημιχαηλίδη (2-1).
Στις αρχές του β’ μέρους (48’) ο Χατζημιχαηλίδης έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία για γκολ, όμως η άμυνα χωρίς τον Ζουμπουρλή παρουσίασε κενά, που εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι και στο 65’ σε σχετική ολιγωρία της άμυνας ο Μαρίου ισοφάρισε από κοντά (2-2). Μέχρι το τέλος του αγώνα, οι αντίπαλοι είχαν από μία ευκαιρία να σκοράρουν και τελικά ο Παφίτης στο 81’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τζιβίλογλου, πέτυχε από κοντά το 2-3!
Διαιτητές: Πανούτσος – Χριστόπουλος, Σπίθας. Ο Σαρωνικός διαμαρτυρήθηκε, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ στην φάση του 2ου γκολ της Βουλιαγμένης ήταν οφ-σάιντ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Ζουμπουρλής (46’ λ.τρ. Κετέογλου), Κούτλογλου, Πανταζής, Χαρίτος, Ντίνος, Τοπάλογλου (80’ Χελιδόνης), Κοέχλερ, Χατζημιχαηλίδης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Παπαβασιλείου (26’ λ.τρ. Χατζηνικολάου, 78’ Κωνσταντόπουλος), Κουγιουμτζιάν, Αντωνόπουλος, Τσιρλής, Καρδαμίτσης, Μαρίου, Μανταλώζης, Παφίτης, Μαντακίδης, Κορδάς (55’ Μπακάλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money