Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΞΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–0



Μετά από δυνατή αναμέτρηση και αρκετές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές, η Άνοιξη επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας γηπεδούχος την γειτονική Σταμάτα με 1-0, που παρακολούθησαν (με ωραία λιακάδα) πολλοί φίλοι των δύο ομάδων. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπυ, σε εξαιρετικό κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά το πάθος των παικτών.
Στο πρώτο μέρος η Σταμάτα κινήθηκε πιο δραστήρια αλλά σιγά-σιγά η Άνοιξη πήρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44') ο Κοσμάς Πέππας τράβηξε τον Ειρηναίο Αθανασόπουλο στην άκρη της περιοχής και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ… Ο Κολώτας το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 1-0. Νωρίτερα ζήτησε και η Σταμάτα πέναλτυ για χέρι εντός περιοχής, που όμως δεν της δόθηκε.
Στο β' ημίχρονο η Σταμάτα έγινε πιο απειλητική αλλά γκολ δεν έβαλε! Και η Άνοιξη είχε 2-3 φάσεις, αλλά της έλειψε η τελική προσπάθεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν επιθετικά, έκαναν γεμίσματα στην περιοχή και παραλίγο στο 94' να ισοφαρίσουν, όταν σε αναμπουμπούλα στην μικρή περιοχή, κανείς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Γουρνιάς, Κουλοχέρης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιομπάδαλης, Κολώτας, Κυριάκης, Αθανασόπουλος Ιωάννης, Ελούνα Αμπέλε, Δαρζέντας (75' Λαγαστής), Χουζούρης, Αθανασόπουλος Ειρηναίος (88' Θεοδώρου), Λυγομένος, Λυμπερόπουλος (46' Μπουσδέκης).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (83' Μητρόπουλος), Μπόρας, Κ. Πέππας, Τσατσαράγκος, Σάββας, Καλογήρου, Μουγιολάρι, Γκίνι (56' Αγουρίδας), Γεωργαμλής (65' Μανασίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money