Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ



Την έντονη διαμαρτυρία τους για «σφαγιαστική» (όπως την χαρακτήρισαν) διαιτησία του Β. Κορδολαίμη, στον αγώνα Κρυονερίου-Ωρωπού 2-1, μας μετέφεραν φίλοι του Ωρωπού.
Καταγγέλλουν παράπονα που εστιάζονται κυρίως στο γκολ της ισοφάρισης του Κρυονερίου και στην απρεπή συμπεριφορά του διαιτητή προς τους παίκτες!
Επιπλέον διαμαρτύρονται γιατί ο αξιολογημένος διαιτητής άρχισε τον αγώνα με τις ομάδες να φέρουν σχεδόν τα ίδια χρώματα στις εμφανίσεις τους!
«Οι ομάδες του Ωρωπού νιώθουν ότι αποτελούν το κλωτσοσκούφι της Ένωσης», έλεγαν οι φίλοι του ΠΑΣ και προσέθεταν: « Οι ομάδες με τις καλύτερες δημόσιες σχέσεις και πολλά άλλα, κάνουν ό,τι θέλουν»!
Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα στην διοίκηση της ομάδας τους, υποστηρίζοντας: «Δεν πρέπει να το βάλουν κάτω ούτε διοικήσεις ούτε παίκτες, διότι αυτή είναι η μαγκιά… Ομάδα είναι αυτή που παίζει και κερδίζει με την μπάλλα και όχι με την σφυρίχτρα! Και προπονητές είναι αυτοί που καθαρίζουν τα παιχνίδια με την αξία του υλικού της ομάδας τους και όχι με την τσέπη του προέδρου τους»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money