Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ …ΔΙΑΛΥΣΗ



Η έντονη αντίδραση του Παλληνιακού στον αρχικό ορισμό των διαιτητών Γαλάνη – Δουλγεράκη στον αγώνα Παλληνιακού – Μάχης και η τοποθέτηση του Δουλγεράκη σε αγώνα της ΕΠΟ, έσωσε την ΕΠΣΑΝΑ και την Επιτροπή Διαιτησίας της από ένα ακόμη σκάνδαλο!
Οι άσχετοι παράγοντες της Ένωσης, όρισαν αρχικά στο παιχνίδι της Παλλήνης το δίδυμο διαιτητών που οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε «ζωγραφιστό»! Πρόκειται για τους διαιτητές που, σύμφωνα με τους παράγοντες του Παλληνιακού, τους αδίκησαν κατάφωρα στον αγώνα Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου – Παλληνιακού 4-2, της 6ης αγωνιστικής.
Σάλος δημιουργήθηκε και μεγάλη συζήτηση, με άγριες αντιπαραθέσεις, προτού η Επιτροπή Διαιτησίας και ο κ. Αποστολίδης -ως πρόεδρός της- δώσει την έγκριση για την αλλαγή τους.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Πάντως, η αναρχία που επικρατεί στον χώρο της διαιτησίας, δίνει αιτία για νέες φωτιές, καθώς η Μάχη Μαραθώνος εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμά Λεπατατζή, που αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου ως «μια ξεκάθαρη αλλοίωση», προσθέτοντας μάλιστα «γνωρίζω καλά από που ο κ. Βλάχος ήταν ορμώμενος»…
Στην ανακοίνωσή της, η Μάχη Μαραθώνος χαρακτηρίζει άψογη την διαιτησία, τονίζοντας: «Σ’ ένα οργανωμένο σωματείο με αξιόλογο ποδοσφαιρικό υλικό και μεγάλο μπάτζετ, το οποίο επί σειρά ετών πρωταγωνιστεί με πρωταθλητισμό στην ΕΠΣΑΝΑ, όπως ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, δεν αρμόζει να δίνει τόσο μεγάλη βαρύτητα λόγω άσχημου αποτελέσματος, στην διαιτησία, όπως κάνει άλλωστε σε κάθε άσχημο αποτέλεσμα... Στην προκειμένη περίπτωση, ανατροπή ποδοσφαιριστή από τελευταίο παίκτη στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και σε προφανή θέση για γκολ, υποδείχθηκε φάουλ χωρίς αμφιβολία από κανέναν. Αν δεν είναι κόκκινη, τι είναι κύριοι;
Επειδή δεν γνωρίζουμε από που ήταν ορμώμενος ο διαιτητής, κι επειδή έχουμε εμπειρία κατά το παρελθόν, παρακαλούμε ο κύριος πρόεδρος για το καλό του ποδοσφαίρου να αναφερθεί δημόσια με ονόματα. Συγχαρητήρια στην διαιτησία Βλάχου Ανδρέα, Τζαφόλια και Γκόντα, που ήταν άψογοι».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money