Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΛΕΠΑΤΑΤΖΗΣ: «ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ»…



Με δηλώσεις – φωτιά κατά της διαιτησίας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, υποστηρίζει ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Μάχη Μαραθώνος για το Κύπελλο, την περασμένη Τετάρτη!
Συγκεκριμένα, ο κ. Λεπατατζής χαρακτηρίζει «ανίκανο» και «προκλητικό» τον διαιτητή Ανδρέα Βλάχο, ισχυριζόμενος ότι με τις διαιτητικές αποφάσεις του οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν άδικα με 1-0 στην παράταση από την Μάχη.
Οι έντονες διαμαρτυρίες αφορούν κυρίως στην φάση της αποβολής του Ιωσήπου (στο 11’), ενώ διατυπώνονται σοβαρά παράπονα και για την εν γένει συμπεριφορά του διαιτητή!
Χαρακτηριστικά ο Κοσμάς Λεπατατζής δήλωσε: «Πρόκειται για έναν ανίκανο διαιτητή, ο οποίος δεν είναι σε θέση να διευθύνει τόσο σημαντικά παιχνίδια! Καλύτερο θα είναι να ορίζεται σε παιδικά πρωταθλήματα... Επίσης, ο κ. Βλάχος ήταν προκλητικότατος προς τους ποδοσφαιριστές μας, τους οποίους προκαλούσε, γεγονός που έχω καταγράψει σε βίντεο! Ήταν μια ξεκάθαρη αλλοίωση και γνωρίζω καλά από που ο κ. Βλάχος ήταν ορμώμενος»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money