Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1



Ανά ένα ημίχρονο κράτησαν την υπεροχή οι αντίπαλοι. Η γηπεδούχος Βουλιαγμένη στο α’ και η Σταμάτα (που είχε τον Μπάμπη Θεολόγη στον πάγκο της) στο β’ μέρος. Βοήθησε κι ο δυνατός αέρας σ’ αυτή την εξέλιξη.
Η Βουλιαγμένη μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες (στο 5’ από λάθος του Μαμάη σε ακίνδυνη σέντρα, στο 12’ από ενέργεια και σουτ του Χατζηνικολάου που απέκρουσε ο Μαμάης και στο 20’ όταν σε πάσα του Κορδά εντός περιοχής, ο Πέππας έκανε χέρι-πέναλτυ που δεν είδε ο διαιτητής).
Τελικά στο 30' ο Μανταλώζης έκανε κάθετη μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και ο Χατζηνικολάου πρόλαβε την αργή έξοδο του Μαμάη, κι έγραψε το 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό, καθώς η Βουλιαγμένη με κόντρα αέρα οπισθοχώρησε και προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις, ενώ η Σταμάτα πήρε πρωτοβουλίες και βγήκε στην επίθεση. Μάλιστα, έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες (μία με σουτ του Καλογήρου που απέκρουσε ο Τσουνάκης και μία με κεφαλιά του Τσατσαράγκου από την μικρή περιοχή, που ανάγκασε τον Τσουνάκη να επέμβει εντυπωσιακά και να αποκρούσει σε κόρνερ). Η συνεχής προσπάθεια των παικτών των φιλοξενουμένων έφερε αποτέλεσμα, παρά την εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων και τις εύστοχες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Τσουνάκη.
Η είσοδος στο παιχνίδι του Σμυρναίου, έδωσε νέο αέρα στην Σταμάτα αφού έμελλε να γίνει και ο σκόρερ της ισοφάρισης. Στο 82' μετά από σέντρα, η μπάλλα κατέληξε στον Σμυρναίο, ο οποίος πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Τσουνάκη, που απέκρουσε αρχικά με τα ακροδάκτυλα αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι, στην πλάτη του Τσουνάκη και κύλησε βασανιστικά στα δίχτυα (1-1)!
Η ισοπαλία άφησε πικρή γεύση στο στρατόπεδο της Βουλιαγμένης ενώ ικανοποιημένοι -σύμφωνα με την εξέλιξη- έφυγαν από το γήπεδο οι παίκτες της Σταμάτας.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Καραθανάσης, Κουλοχέρης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Πουλάι, Κουγιουμτζιάν, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Κορδάς (70' Σταυρόπουλος), Μανταλώζης, Μαντακίδης, Χριστόπουλος, Χατζηνικολάου (70' Καρδαμίτσης), Μαρίου.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Τορλαχίδης, Μητρόπουλος, Κ. Πέππας, Κατσάρας (60’ Μανασίδης), Μπόρας, Καλογήρου, Κάκαρης (75' Σάββας), Γκίνι (70' Σμυρναίος), Γεωργαμλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money