Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ NEO ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟ


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αθλητικός εισαγγελέας Κ. Σιμιτζόγλου, έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με το νέο καταστατικό της ΕΠΟ.
Η προκαταρτική έρευνα ενεργείται ύστερα από καταγγελία εκδότη της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Η Άποψη» Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι το καταστατικό της ΕΠΟ που βρίσκεται σε ισχύ (εγκρίθηκε στην Γ.Σ. του Ιουνίου 2014), δεν αναγνώσθηκε και δεν ψηφίστηκε κατ’ άρθρο από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, ενώ έγιναν και τροποποιήσεις αργότερα, σε συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Θυμίζουμε ότι το νέο καταστατικό της ΕΠΟ, είχε αρχικά απορριφθεί από το Ειρηνοδικείο για τυπικούς λόγους και εγκρίθηκε 12 μήνες μετά την ψήφισή του, δηλαδή τον Μάιο 2015!
Επίσης, όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, το καταστατικό θα κατατεθεί -όπως και οι υπόλοιποι κανονισμοί της ΕΠΟ- στην ΓΓΑ προς έγκριση, κίνηση που η ΕΠΟ είχε σταματήσει να κάνει από το 2006 ως σήμερα… Επομένως, το καταταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τελούν υπό την εκκρεμότητα της έγκρισης από την ΓΓΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money