Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Έπειτα από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ και την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟ Καλυβίων για όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο. Σταμάτας, το Δ.Σ. του συλλόγου ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί και να ανακοινώσει τα ακόλουθα:
«Η σιωπή των προηγούμενων ημερών δεν ήταν στάση αδυναμίας από την πλευρά του σωματείου. Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι την εξέλαβαν έτσι, διότι στην πραγματικότητα ήταν στάση αναμονής. Οι μέρες που ακολούθησαν τα δυσάρεστα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στο γήπεδό μας, ήταν πρωτίστως μέρες ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής. Μπορεί να μην βγήκαμε δημοσίως να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, που είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος, αλλά δεν καθίσαμε με σταυρωμένα τα χέρια… Κι αυτό θα φανεί ξεκάθαρα στο προσεχές μέλλον.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καταλήγουμε ως εξής:
Διαβεβαιώνουμε, πως λάβαμε όλα εκείνα τα μέτρα που απαιτούνται, προκειμένου να προφυλάξουμε μελλοντικά το σύλλογο από παρόμοια περιστατικά. Υπάρχουν τρόποι, τους ξέρουμε και τους έχουμε δρομολογήσει.
Διαμηνύουμε, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν από ‘δω και στο εξής να ζημιώσει τον ΠΑΟ Καλυβίων.
Τέλος, “ενημερωθήκαμε”, διαβάζοντας διάφορες ιστοσελίδες, ότι ο ΠΑΟ Καλυβίων “πρόσκειται” σε πλειοψηφίες, ρεύματα, κύκλους και τετράγωνα. Εμείς προκαλούμε όποιον επιθυμεί να “προσαρτήσει” τον ΠΑΟ Καλυβίων, να το επιχειρήσει. Είμαστε εδώ και περιμένουμε»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money