Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2–1



Καλό παιχνίδι, που εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα δυναμικό, έγινε στο Κορωπί, με την τοπική ομάδα να υπερισχύει της μαχητικής Θύελλας. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο την νίκη και κατάφεραν στο β’ ημίχρονο να επιβληθούν, μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση. Έγινε αγώνας κέντρου, με λίγες φάσεις εκατέρωθεν.
Στο 17’ έγινε χέρι-πέναλτυ στην περιοχή της Θύελλας και ο Χαρίσης εκτέλεσε εύστοχα την ποινή (1-0).
Στο β’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και με πάθος «έψαξαν» το γκολ. Στο 54’ ο Αράπης ανέτρεψε τον Χαρίση εντός περιοχής και το νέο πέναλτυ, μετέτρεψε σε τέρμα πάλι ο Χαρίσης (2-0)!
Ακολούθησε διάστημα αντίδρασης της Θύελλας αλλά η μείωση του σκορ ήλθε μόλις στο 88’ με προβολή του Κεμαβόρ.
Η Θύελλα χωρίς τον Χαρακτίδη, θυμίζει άνοστη σούπα, καθώς ο Τασσόπουλος, ο Γεραγωτέλλης, ο Ντόσκας και ο Μουτζακάς δεν είναι «αρκετοί» για να δώσουν αέρα επικράτησης στην ομάδα… Δυστυχώς τόσο ο Ανδρεαδάκης όσο και ο Βαζέχα δεν προσέφεραν πολλά.
Αντίθετα, το Κορωπί με λιγότερες «προσωπικότητες» στην 11άδα του, προσέφερε ό,τι ήταν δυνατόν για να επικρατήσει επί ενός φημισμένου και δυνατού αντιπάλου, που έχει κάνει το «νταμπλ» μ’ολις πριν από λίγους μήνες!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Πάντος, Κορωνιάς, Ματσάγκος (46’ λ.τρ. Πριονίδης), Αλεξίου, Χαρίσης, Μπανάι (60’ Βλάχος), Μασκλαβάνος (80' Μπλέτσας), Τσαουσάι, Νούρια.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Κύρκος, Αράπης, Στάφα (66' Κεμαβόρ), Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Βαζέχα, Ντόσκας, Μπουντάκης, Ανδρεαδάκης (49' Μουτζακάς), Ράσα (49' Λευτ. Παπαδόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money