Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–2


Ο Παυλίδης έχει σημειώσει το 0-2 με κοντινή κεφαλιά και πανηγυρίζει

Την πρώτη του νίκη (2-1) στο εφετινό πρωτάθλημα -και μάλιστα εκτός έδρας- σημείωσε ο πολύ καλός Νικηφόρος, επί του απογοητευτικού γηπεδούχου Πρωτέα Π. Φωκαίας, που δεν κατάφερε ούτε την ισοπαλία…
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν -ειδικά στο β’ ημίχρονο- την αριθμητική τους υπεροχή και το κακό στήσιμο των γηπεδούχων. Οι αλλαγές του Πρωτέα δεν βοήθησαν και ορισμένοι παίκτες έδειξαν ανώριμοι για την Α’ κατηγορία.
Ο Πρωτέας έπαιξε από το 25’ με δέκα παίκτες, λόγω αψυχολόγητης αποβολής του Μαραγκού (για εξύβριση), κι έχασε φυσιολογικά.
Ο Νικηφόρος δεν έδειξε στοιχεία υπεροχής στο α’ μέρος αλλά εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα σημεία που υπερτερούσε στο β’ 45λεπτο.
Το 0-1 έγινε στο 49’ από τον Νεοφύτου, ο οποίος πήρε ασσίστ από τον Καγιώργη.
Το 0-2 πέτυχε στο 60’ με κοντινή κεφαλιά ο Παυλίδης, μετά από προσωρινή απόκρουση του Παπαβασιλείου σε κτύπημα φάουλ του Αποστολόπουλου.
Το σκορ μείωσε στο 80’ ο Μιχαήλ, αφού πήρε την μπάλλα από άτσαλη απόκρουση αμυντικού και κεραυνοβόλησε τον Φελέσκουρα (1-2).
Ο Κατσούλας παραλίγο να ισοφάριζε στο τέλος, ενώ ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου, πραγματοποίησε στο β’ ημίχρονο σωτήριες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ με αντιπάλους επιθετικούς!
Λαζανάς, Δούβος και Αποστολόπουλος, αποτέλεσαν τα κύρια «όπλα» του Νικηφόρου στην τελική επικράτηση. Κούλιμπης και Κατσούλας ξεχώρισαν από τον Πρωτέα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Γιαννικάκης, Λιούμης, Κούλιμπης, Θάνος (51’ Παράσχος), Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης, Λέκα (46’ Πάτσιος), Μαραγκός, Μακρυπίδης (80’ Χύκα).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος, Καγιώργης, Ζάχος, Ν. Καλούδης, Λαζανάς (92’ Κούκιος), Παυλίδης (88’ Σερμπενιάδης), Αποστολόπουλος, Δούβος, Νεοφύτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money