Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–1



Μάχη έγινε στον Κουβαρά, όπου ο Κεραυνός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, με διάθεση να του κόψει βαθμούς! Και τα κατάφερε στο 89’ που ισοφάρισε 1-1 και το ματς έληξε ισόπαλο…
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και προηγήθηκε στο 5’ με ωραίο πλασέ του Κώστα Τσεβά, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο κάθετη πάσα του αδελφού του Χρήστου (0-1). Από το ξεκίνημα του αγώνα υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μη τήρηση του fair-play (ήταν πεσμένος ο Μεγαγιάννης, με κτύπημα στο πρόσωπο).
Ενδεικτική της έντασης που δημιουργήθηκε στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ήταν η αποβολή του προπονητή του Κεραυνού Θανάση Πετούρη, λόγω συνεχών διαμαρτυριών... Αυτό έγινε στο 37’ καθώς το πρώτο 45λεπτο είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, αρκετούς τραυματισμούς, αλλά λίγες ευκαιρίες μπροστά στα τέρματα. Γεγονός είναι ότι ο κ. Πετούρης, περιέργως παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου (παρότι αποβληθείς) μέχρι την λήξη του αγώνα! Τι έκανε ο παρατηρητής και οι διαιτητές για την περίπτωση, ουδείς κατάλαβε!
Στο β’ ημίχρονο το ματς πήρε άγρια ομορφιά. Οι τερματοφύλακες έκαναν εκπληκτικές επεμβάσεις σε δύο περιπτώσεις (μία σε κάθε εστία), οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον χώρο του κέντρου όταν αντικαταστάθηκε ο Κατσούγκρης και ο Κεραυνός κατάφερε να ισοφαρίσει, έστω και στο 89’ αφού νωρίτερα ο διαιτητής δεν του έδωσε εξώφθαλμο πέναλτυ!
Η ομάδα της Κερατέας σ’ όλο το β’ ημίχρονο αντέδρασε και προσπάθησε με πλαγιοκοπήσεις του Σεΐντι να δημιουργήσει προβλήματα. Τα κατάφερε στο 74', σε ανατροπή εντός περιοχής του ευέλικτου νεαρού παίκτη (Σεΐντι), αλλά ο αποτυχών διαιτητής δεν έδωσε τίποτε! Δέκα λεπτά αργότερα (84’), ο ίδιος παίκτης είχε νέα επαφή μέσα στην περιοχή με αμυντικό, χωρίς (και πάλι) ποινή για τον αμυνόμενο...
Στο μεταξύ (79’) ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαλωμένου με 2η κίτρινη κάρτα (για μαρκάρισμα στον Σεΐντι, ο οποίος δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην δεξιά πλευρά άμυνας των φιλοξενουμένων).
Τελικά, στο 89' ο Σεΐντι πέρασε ωραία την μπάλλα στην περιοχή και ο Πρίφτης με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το τελικό 1-1. Ο Κεραυνός μπορούσε και την ολική ανατροπή αν είχε ένα ακόμη ποιοτικό επιθετικό.
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου είχε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα δύο ευκαιρίες να σκοράρει, σε αντεπιθέσεις.
Απέτυχε η διαιτησία των Κορδολαίμη – Πολυχρονιάδη, Αχ. Παπαδόπουλου. Δεν έδωσαν πέναλτυ υπέρ του Κεραυνού, δεν διέκοψαν τον αγώνα όταν κάποιοι έφτυναν τον βοηθό Αχ. Παπαδόπουλο από την εξέδρα (όχι υποχρεωτικά οπαδοί του Κεραυνού) και δεν έδιωξαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον αποβληθέντα προπονητή του Κεραυνού…
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούρης): Χαντζαράς, Κετέογλου (65' Σταμάτης), Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Μαγγανάς (46' Ρώμας), Πρίφτης, Κριεμάντι, Κατσίκης (85' Παπανικολάου), Σεΐντι, Ντε Ντέους, Λαμπρογεώργος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46' Τσιούμας), Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης, Τσέλια, Κατσούγκρης (76' Γιουβανέλλης), Ρόμπολας (43' λ.τρ. Λαζαρίδης), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Η διαιτησία του κ. Κορδολαίμη άφησε σοβαρά παράπονα στον Κεραυνό, από τον οποίο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Στο ίδιο έργο θεατές... Για την ''ανικανότητα'' του κυρίου Κορδολαίμη είμασταν ενήμεροι, για το θράσος του όχι. Αλλά τι να περιμένουμε από έναν διαιτητή – θρύλο, που τα ρεσιτάλ του είναι αξιομνημόνευτα (βλ. Λαμία–Ολυμπιακός Βόλου)...
Στο χθεσινό παιχνίδι, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο. Δύο καθαρά πέναλτυ, λάθος κατακύρωση γκολ του Αγίου Στεφάνου και άδικη αποβολή του προπονητή μας από τον πάγκο. Καλούμε την νέα διοίκηση της Ένωσης να σεβαστεί το ιστορικότερο σωματείο της, τον 5 φορές κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ και κάτοχο του τροπαίου της ΕΠΟ (κυπελλούχο ερασιτεχνών Ελλάδος) Κεραυνό Κερατέας. Η νέα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ ξορκίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος, αλλά πρέπει να μην δημιουργήσει καινούργια... Κύριοι τα ''λάθη'' από εδώ και πέρα απαγορεύονται»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money