Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΡΚΟ 1–0



Την πρώτη της νίκη σημείωσε με μεγάλη δυσκολία η Λαυρεωτική, επί της σκληροτράχηλης Μαρκό, που είχε αρκετά προβλήματα απουσιών αλλά πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι υπερείχαν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να φθάσουν στην επιτυχία ενός τέρματος.
Τελικά, στο 86' με γκολ του Χάλαρη, η Λαυρεωτική πήρε την πολύτιμη νίκη (1-0). Ο Κοντογιάννης, που αγωνίσθηκε ως αμυντικό χαφ, έκανε σέντρα και ο Χάλαρης με κοντινό πλασέ σκόραρε.
Στο α’ ημίχρονο, η Μαρκό απείλησε στο 15' με πλασέ του Ρεντζή ενώ η Λαυρεωτική –καλύτερη στο β’ μέρος- απάντησε στο 47' με τον Τσιριγώτη, που πλάσαρε άουτ, από πλάγια θέση.
Και οι δύο ομάδες παρουσίασαν επιθετικό πρόβλημα, με άσχημα τελειώματα στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν.
Διαιτητές: Λάμπρου – Σπυρόπουλος, Μακρής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Δεληγιάννης): Παρλακίδης, Τζώρας (46' Πώχος), Τσιριγώτης, Κοντογιάννης, Παντελιάς, Χάλαρης, Θεοφ. Τσομπανάκης (60' Χουσεΐν), Αλ. Γιαχάεβ, Ασλάνι (86' Λάππας), Βαλ. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Δημητρίου (86' Καραβατάκης), Τσετβερίκοβ, Ρεντζής, Πλάκα, Πετράι (71’ Ούτσικας), Γκριμέκης (83' Μαυροθαλασσίτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money