Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ


Ο Β. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
* Με την πρόσληψη του προπονητή Βαγγέλη Γούτη στην τεχνική ηγεσία του Κυανού Αστέρα Βάρης, άρχισε και ο σχεδιασμός της νέας ομάδας. Μεταξύ αυτών που παρέμειναν είναι οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μαρινάκης, Άγγελος Νίκου και Δημήτρης Φύτρος.

* O 26χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Μιχαήλ, αποχώρησε από την Δόξα Κορωπίου και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Όσο αγωνίσθηκε με την Δόξα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 13 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ!

* Ο Νικηφόρος «έχασε» από το ρόστερ του τον έμπειρο 30χρονο αμυντικό Βασίλη Τσιριγώτη, ο οποίος –για λόγους επαγγελματικούς- μετεγράφη στην ομάδα του Καματερού. Πάντως, ο Νικηφόρος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον γνωστό καλό γυμναστή Βασίλη Σέγκο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα γυμναστού και βοηθού προπονητή. Ο προπονητής της ομάδας είναι κι αυτός γνωστός αλλά θα ανακοινωθεί επίσημα στο τέλος της εβδομάδας.



* Ο νεοφώτιστος στην Β’ κατηγορία Αστέρας Μενιδίου ανακοίνωσε 4 ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα, μετά από εκείνο του Στέφανου Σούλα. Πρόκειται για τον καλό επιθετικό Σίμο Σονίδη και τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Μαργούτα από την Δόξα Ποντίων, τον Μιχάλη Κωστίδη παλιό παίκτη του Νικολακάκη και τον Αλέκο Γατσούλη. Επίσης, προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα ο νεαρός Κώστας Τοσουνίδης, ενώ παρέμεινε και ο σκόρερ της ομάδας Γιώργος Ζουμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money