Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΖΙΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΘΗΣΕΑ Ν. ΜΑΚΡΗΣ!



O νέος πρόεδρος του Θησέα (Αγίας Μαρίνας) Νέας Μάκρης Κώστας Τρίμης (ανέλαβε στην θέση του Χρήστου Τσέλιου, ο οποίος παρέμεινε στην διοίκηση), μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., προχώρησαν σε σημαντικές συμφωνίες με παίκτες έμπειρους και ιδιαίτερα ποιοτικούς για την ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία.
Πρώτος αποκτήθηκε ο 27χρονος επιθετικός Κώστας Ζιάγκος, που έπαιζε παλαιότερα στον Εθνικό Νέας Μάκρης και μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της Μάχης Μαραθώνος.
Χθες (Τετάρτη 24/6) νέα προσθήκη, με παράλληλη αίσθηση, αποτέλεσε η απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Γιάννη Τσέλιου, από την Θύελλα Ραφήνας! Ο 37χρονος παίκτης που αγωνίσθηκε για 7 συνεχείς περιόδους με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας, αποφάσισε να μετακομίσει στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας παρ’ ότι είχε προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών…

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ
Μία ημέρα νωρίτερα, ο Γιάννης Τσέλιος αποχαιρέτησε την Θύελλα με το ακόλουθο συγκινητικό μήνυμα: «Δύσκολη μέρα η σημερινή. Μετά από επτά χρόνια παρουσίας μου στους αγωνιστικούς χώρους με την φανέλα και το περιβραχιόνιο της Θύελλας, ήλθε η ώρα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο ως ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας στο ποδοσφαιρικό μου βιβλίο. Αυτό το κεφάλαιο είναι το καλύτερο ως τώρα σε αυτό το βιβλίο, με χρυσές σελίδες, όπως: Τα 2 πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ, 1 κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, άνοδος στην Γ’ εθνική και φιναλίστ κυπέλλου ερασιτεχνών ΕΠΟ! Σημαντικότερες στιγμές των σελίδων, ήταν το κλάμα με λυγμούς μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, η είσοδος στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ μπροστά σε 20.000 κόσμο, ο πανηγυρισμός στο νικητήριο γκολ του Μητρόπουλου εναντίον της ΑΕΚ στο Μενίδι, όταν σηκώσαμε την κούπα του κυπέλλου και οι 3 αρχηγοί μαζί στο Κορωπί. Στιγμές απίστευτες που κάνεις δεν είχε στο μυαλό του το 2008, που ήλθα στην ομάδα! Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοικούντες που συνεργάσθηκα και να προτείνω ανεπιφύλακτα στους γονείς που θέλουν να παίξουν τα παιδιά τους ποδόσφαιρο, να τα στείλουν σε αυτή την ομάδα, γιατί εκτός από ποδόσφαιρο θα διδαχθούν ήθος και αξιοπρέπεια. Για όλα τα παραπάνω, ήταν όντως δύσκολο να παραδίδεις τα ρούχα και το κλειδί από το ντουλαπάκι στα αποδυτήρια, παίρνοντας την ελευθέρα μου (δελτίο). Το επόμενο κεφάλαιο είναι πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζω κι αυτό να είναι συναρπαστικό. Κλείνω με το σλόγκαν που είχαμε βάλλει στην σελίδα της Θύελλας στο F/B την όποια εγώ, ο Προδρόμου και ο Νικολέας είχαμε φτιάξει: Πάμε Θυελλάρα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money