Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Θλιβερές εξελίξεις στον Κεραυνό Κερατέας! Η συγκέντρωση – Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο δήμαρχος κ. Λουκάς, το βράδυ της Τρίτης 28/7, κατέληξε σε σύγκρουση απόψεων και ακραίες προσεγγίσεις από τους παρισταμένους, που δεν έδωσαν κανένα αποτέλεσμα και οδηγούν την ομάδα στα όρια της καταστροφής…
Το πιθανότερο πλέον, είναι να δημιουργηθεί μια τυπική διοίκηση και να λειτουργήσει προσωρινά ο σύλλογος υπό την αιγίδα του δήμου Λαυρεωτικής, με ελάχιστες προϋποθέσεις, μέχρι να βρεθεί κάποια μονιμότερη λύση.
Η ιστορική Γενική Συνέλευση, ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, δεδομένου ότι δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ παραγόντων της προηγούμενης διοίκησης (ανήκουν στην πλευρά του κ. Λεβαντή) και δημοτικών συμβούλων (μαζί με τον δήμαρχο Δημήτρη Λουκά) της πλειοψηφίας.
Στην διάρκεια της συνεδρίασης, αναφέρθηκε το ενδεχόμενο της λειτουργίας του συλλόγου με νέο ΑΦΜ, αλλαγή ονόματος (τυπικά) και νέου καταστατικού, προκειμένου να αγωνισθεί η ομάδα στην Γ' κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ! Υποστηρίχθηκε ότι μόνον έτσι θα απαλλαγεί ο σύλλογος από τα μεγάλα χρέη που έχει! Αλλά κι αυτό είναι ένα σχέδιο με πολλές δυσκολίες στην υλοποίησή του.
Λέγεται ότι αν το σενάριο αυτό του υποβιβασμού και της εκκαθάρισης χρεών προχωρήσει, υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον και πρόθεση συγκεκριμένων παραγόντων, να αναλάβουν διοικητικά τον σύλλογο, με προοπτικές δημιουργίας μιας πραγματικά νέας ομάδας με υψηλές βλέψεις. Όμως κι αυτοί, αποχώρησαν απογοητευμένοι από την Γ.Σ. την ώρα της έντασης!
Πάντως, χαρακτηριστικό της αγάπης που διατηρούν για την ομάδα τους οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες στην Γ.Σ., προέκυψε από την δήλωσή τους: «Εμείς είμαστε με τον Κεραυνό. Το έχουμε πει και θα τον ακολουθήσουμε, στηρίζοντάς τον είτε παίζει στην Α' είτε στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ»!
Στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Κερατέας συζητήθηκαν και άλλες προτάσεις, που χρειάζονται χρόνο και ελέγχους ώστε είναι υλοποιήσιμες. Τα χρονικά όρια είναι πολύ περιορισμένα και βιώσιμη λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Ο Κεραυνός κινδυνεύει να μην δηλώσει συμμετοχή και να μην παίξει καθόλου η ομάδα του στο πρωτάθλημα! Όλοι πια, περιμένουν πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, μέχρι να βρεθεί μια πιο σταθερή λύση στο πρόβλημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money