Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ



Ο προπονητής Κοσμάς Καραγιώργος ανακοίνωσε την διακοπή συνεργασίας του με τις ομάδες υποδομών του Συκαμίνου, ύστερα από συνεργασία 4 ετών.
Στην δήλωσή του αναφέρει: «Με την παρούσα ανακοίνωση γνωστοποιώ την λύση της συνεργασίας μου με τον Α.Ο. Συκαμίνου κοινή συναινέσει. Ευχαριστώ το Δ.Σ., τους γονείς και τα παιδιά, για την συνεργασία των τελευταίων 4 χρόνων. Ειδικά, ευχαριστώ και τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου και νυν Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση, που με κάλεσε στην ομάδα πριν από 4 χρόνια. Τέλος, σ’ ένα γεμάτο... ταξίδι με πολλές όμορφες στιγμές, νίκες και ήττες, μα κυρίως συνεχή προσπάθεια, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με 30 παιδιά, κι εφέτος είχαμε 85! Καλή συνέχεια στην ομάδα και μακάρι να ξανασυνεργασθούμε στο μέλλον».
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Συκαμίνου ύστερα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον υπεύθυνο προπονητή των ακαδημιών του συλλόγου Κοσμά Καραγιώργο, ήλθε σε συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Κουσκούνη, που ήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας του Συκαμίνου επί 6 χρόνια στο παρελθόν.
Το προπονητικό τημ των ακαδημιών του Α.Ο. Συκαμίνου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, απαρτίζεται από τους προπονητές: Υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής νέων Νίκος Κουσκούνης, πτυχιούχος διπλώματος UEFA B. Προπονητής ακαδημιών Γιάννης Καραμιχάλης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA C. Γυμναστής ακαδημιών Γιώργος Χατζηκόντος, πτυχιούχος γυμναστής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
Όπως έγινε αντιληπτό, ο σύλλογος θα δημιουργήσει εφέτος ομάδα νέων, η οποία θα μετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Οι εγγραφές στις ακαδημίες του Συκαμίνου θα αρχίσουν στις 20 Αυγούστου 2015.

* Λίγες ημέρες νωρίτερα, η διοίκηση του Συκαμίνου συμφώνησε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον προπονητή Θοδωρή Πετρόχειλο, ο οποίος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, στην θέση του υπευθύνου της ανδρικής ομάδας του συλλόγου. Ο κ. Πετρόχειλος ήταν προπονητής του Συκαμίνου στον β’ γύρο του πρωταθλήματος που έληξε και την περίοδο 2007-8 ήταν προπονητής της ομάδας του Χαλκουτσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money