Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΜΑΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΒΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ



Ο 39χρονος σέντερ-φορ Διονύσης (Σάκης) Μαμάκος, επέστρεψε στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ομάδα της οποίας είχε διατελέσει βασικό στέλεχος προ ετών… Προερχόμενος από τον Πρωτέα Π. Φωκαίας, ο πολύ έμπειρος σκόρερ Μαμάκος, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την νέα του ομάδα αφού «κουβαλάει» τεράστια εμπειρία. Έχει αγωνισθεί στην Α’ εθνική με τον Ιωνικό και σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, με διάφορες ομάδες. Πρόσφατα αγωνίσθηκε και στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.
Πάντως, στο ίδιο γήπεδο θα αγωνίζεται την ερχόμενη σαιζόν και ο Νίκος Κονιαβίτης με τα χρώματα του Αχιλλέα και όχι της Α.Ε. Μενιδίου (κοινή έδρα των δύο ομάδων). Με τον καλύτερο τρόπο «εξαργύρωσε» την καταπληκτική περίοδο που έκανε ο υψηλόσωμος αμυντικός με την ομάδα του Μενιδίου και η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αχιλλέα.
Ο Κονιαβίτης πρόσφερε τα μέγιστα στην Α.Ε.Μ. σημειώνοντας 21 γκολ (!) παρ’ ότι αμυντικός αλλά παράλληλα και βασικός σε όλα τα παιχνίδια. Στον Αχιλλέα τον θέλουν για να δυναμώσουν προφανώς τα μετόπισθεν, ενώ αποκτούν και μια σπουδαία εναλλακτική για την επιθετική τους γραμμή, καθώς η επαφή του με τα δίχτυα είναι άριστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money