Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Στην 3η ή 4η Γενική Συνέλευση του Πρωτέα Π. Φωκαίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 23/7, εξελέγη επιτέλους νέα διοίκηση με επικεφαλής και πρόεδρο τον κ. Αδάμ Μενεγάκη. Ουσιαστικά στη νέα διοίκηση μετέχουν αρκετά στελέχη της τοπικής δημοτικής αρχής, η οποία με πρωτοβουλία του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Παλαιάς Φωκαίας Νάσου Παπουτσή, ανέλαβε την γενναία ευθύνη της διάσωσης του Πρωτέα.

 Σε προηγηθείσα Γενική Συνέλευση, ο αποχωρήσας πρόεδρος Γιάννης Αβραντίνης αποκαλύφθηκε ότι μόνο κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είχε «επιχορηγήσει» τον σύλλογο με 45.000 ευρώ! Όμως, οι απέλπιδες προσπάθειες των τοπικών παραγόντων της δημοτικής κοινότητας Παλαιάς Φωκαίας να τον επαναφέρουν «στα πράγματα» της ομάδας, απέτυχε λόγω αφενός της αδυναμίας τους να παρουσιάσουν ένα βιώσιμο πλάνο λειτουργίας του Πρωτέα, κι αφετέρου λόγω της αδιάφορης συμπεριφοράς που είχαν επιδείξει οι ίδιοι δημοτικοί παράγοντες, καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα, που η προηγούμενη διοίκηση προσπαθούσε να οργανώσει τον σύλλογο και να τον μετατρέψει σε «κυψέλη» του αθλητισμού (μαζί με τον γείτονα Σαρωνικό Αναβύσσου), προς όφελος της νεολαίας της περιοχής!
Τώρα, ο Πρωτέας «θα ψάξει να βρει τα βήματά του» από την αρχή, δημιουργώντας ένα νεανικό σύνολο, με περιορισμένες φιλοδοξίες (λόγω προβληματισμού στα οικονομικά) και μάλλον αμφίβολο μέλλον (λόγω της απειρίας των παραγόντων του, όπως παρατήρησε και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Ντίνος Χασάπης)… Άραγε, ποιος θα πληρώσει το παράβολο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και το κύπελλο (480 ευρώ);
Πάντως, η νέα διοίκηση προσπαθεί να «κλείσει» άμεσα προπονητή, ώστε να προχωρήσει στον σχεδιασμό της νέας ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money