Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ!


Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ

Συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουλίου το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ, αλλά οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων ανδρών δεν ήταν έτοιμες και φυσικά δεν πέρασαν από έγκριση! Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, δεν παρευρέθη στην συνεδρίαση (ούτε ο Δημήτρης Βελτανιώτης) αλλά και τα μέλη της Επιτροπής (Γιώργος Νικολάου και Γιώργος Πέππας) ήταν ανέτοιμοι να παρουσιάσουν το σχέδιο διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων! Έτσι, εξαντλούνται τα περιθώρια για την τυπική –έστω- έγκριση των προκηρύξεων από την ΕΠΟ και φαίνεται η προχειρότητα του προέδρου και των μελών της Επιτροπής, να δώσουν έγκαιρα τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίας.
Αν, όμως, δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται, ας μην αναλαμβάνουν ευθύνες που έχουν συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια και όλα τα σωματεία (δεν τα σέβονται άραγε;) περιμένουν με αγωνία να διαβάσουν τις λεπτομέρειες για την καλύτερη οργάνωση των ομάδων τους… Εν πάσει περιπτώσει, αφού δεν τα καταφέρνουν, ας μην ασχολούνται με τα διοικητικά της Ένωσης!
Κατά τα άλλα, εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των υπολοίπων πρωταθλημάτων (υποδομών) και του κυπέλλου.
* Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. εμφανίσθηκε και η νομικός και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Μαρία Γρατσία, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση της μήνυσης της ΕΠΣΑΝΑ κατά υβριστικής ιστοσελίδας. Η πρωτόδικη απόφαση λέγεται ότι περιγράφει και εμμέσως υποδεικνύει τον παράγοντα Δ. Γιαρένη ως πιθανότερο υπεύθυνο για τα γραφόμενα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για την νομική εξέλιξη της υπόθεσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money