Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ…



Μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα «κτίζεται» στην Παλλήνη, με καλές προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, που φαίνεται ότι δεν θα διαθέτει και τόσο ισχυρές ομάδες…
Οι στοχευμένες μεταγραφές που έκανε η διοίκηση του Βαγγέλη Αλμπάνη υπό την καθοδήγηση του προπονητικού διδύμου Χριστοφιλέα – Φαράκου, ξεπερνούν κάθε προσδοκία καλοπροαίρετου φίλου της ομάδας.
Τα τελευταία -πολύ σημαντικά- αποκτήματα του Παλληνιακού. είναι ο 31 ετών σκληροτράχηλος χαφ Χρήστος Μουστόγιαννης (από τον Φωστήρα) και ο 26χρονος αμυντικός Ανδρέας Χρόνης (από το Περιστέρι).
Στην ομάδα της Παλλήνης επέστρεψε και ο πολύ έμπειρος οργανωτής Στάθης Πανακούλιας, υγιής, ύστερα από εγχείρηση χιαστών. Δυνατός, ύστερα από πολύμηνη οδυνηρή απουσία (επίσης λόγω εγχείρησης χιαστών), επανέρχεται και ο εξαιρετικός τεχνίτης και «καθοδηγητής» της ομάδας Δημήτρης Σιάσος.
Στις γνωστές μεταγραφές εντάσσεται η απόκτηση του καλύτερου ίσως τερματοφύλακα της κατηγορίας Γιώργου Τσούκα, του ταλαντούχου νεαρού επιθετικού Μπρισίλντο Μυρτάι και του επίσης νεαρού άσσο Δήμου Μαργέτη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το συνολικό ρόστερ του Παλληνιακού απαρτίζεται από 30 περίπου ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 12 έχουν ηλικία 20 ετών και κάτω…
Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ανδρικής ομάδας του Παλληνιακού, πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 7 μ.μ., στο στάδιο Παλλήνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money