Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ Ο Π. ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ



Η Θύελλα Ραφήνας θα συνεχίσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Πέτρο Τσιγκούλη στον πάγκο της. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας υπογραμμίζεται ότι η αρμόδια επιτροπή της διοίκησης εξουσιοδοτήθηκε να ανακοινώσει στον κ. Τσιγκούλη το πλάνο της διοίκησης, τα νέα οικονομικά δεδομένα για τον ίδιο και την στελέχωση του ρόστερ.
Η συνάντηση των δύο πλευρών πραγματοποιήθηκε και ο προπονητής αφού άκουσε το πλάνο της διοίκησης, το απεδέχθη και ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του. Παράλληλα έκανε την εισήγησή του για το υπάρχον δυναμικό, τους εφήβους που θα προωθηθούν ενώ όρισε ως έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, την Δευτέρα 27/7/2015.
Ακολούθως, έγινε ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, αφού πρώτα καταρτίσθηκε ο προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων του συλλόγου και προέκυψε ομόφωνη απόφαση για μείωση των εξόδων, με προώθηση αθλητών της ομάδας νέων στην ανδρική ομάδα, όπως και διατήρηση μεγάλου μέρους του υπάρχοντος ρόστερ, που έχει οδηγήσει τον σύλλογο στις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money