Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΑΡΚΟ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΘΑΝ. ΛΑΜΠΡΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ



Είναι πλέον γεγονός, ότι στην Μαρκό υπάρχει αλλαγή διοίκησης και προπονητή. Όπως μας δήλωσε ο προπονητής Κώστας Καραβίδας, η συνεργασία του με τον σύλλογο ολοκληρώθηκε ενώ ο πρόεδρος Μπάμπης Πλιάκος απεχώρησε ενοχλημένος από την συμπεριφορά παραγόντων του συλλόγου, οι οποίοι ενώ είχαν συμφωνήσει μαζί του σε τριετές πρόγραμμα για την δημιουργία ομάδας από παιδιά της περιοχής, διέκοψαν πρόωρα την συμφωνία αυτή και δέχθηκαν την προσφορά ενασχόλησης με τα διοικητικά της ομάδας του απελθόντος προέδρου του Κουβαρά Θανάση Λάμπρου, ο οποίος και θα αναλάβει την προεδρία του συλλόγου της Μαρκό, με νέο προπονητή –σύμφωνα με όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα- τον Γιώργο Παπαϊωάννου.
Εντός των αμέσως προσεχών ημερών αναμένονται οι διοικητικές εξελίξεις στον δημοφιλή σύλλογο του Μαρκοπούλου, με διοικητικό σχήμα εκ 4 μελών της παλιάς διοίκησης και 7 μελών της επιλογής του κ. Λάμπρου. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν διοικητικά με την ομάδα οι κ.κ. Νίκος Κορωνιάς και Σπύρος Καλιανιώτης, παρά την διάθεση του κ. Λάμπρου να συνεργασθεί μαζί τους…
Πάντως, οι συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές (που έχουν δελτίο στην Μαρκό αλλά και με άλλους υπό μεταγραφή) βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιοί παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money