Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ



Ευχαριστούμε τον παράγοντα (γενικό αρχηγό) του Πρωτέα κ. Νίκο Γιαννόπουλο, που μας διόρθωσε ως προς την παρουσία του στην προχθεσινή πρώτη προσπάθεια σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Έχει δίκιο ότι η πληροφορία μας ήταν λανθασμένη. Παρευρέθη στην συγκέντρωση, που δεν έγινε δυνατό να εξελιχθεί σε κανονική Γ.Σ.
Πάντως, ο κ. Αβραντίνης -επειδή δεν γράφουμε ποτέ ψέματα- μίλησε μαζί μας και είπε διάφορα πράγματα μεταξύ των οποίων και όσα μεταφέραμε στο ρεπορτάζ μας.
Κατά τα άλλα, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε, όπως γράψαμε κι εμείς: «Ο πρόεδρος ήταν αποφασισμένος να αποσυρθεί από πέρυσι, αλλά παρέμεινε για μία ακόμη χρονιά γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους να αναλάβουν. Η ομάδα άσχετα με κάποια λάθη που πιθανόν να έγιναν, ήταν μόνη της και χωρίς στήριξη από τον τοπικό παράγοντα. Έχουμε ένα μικρό οικονομικό άνοιγμα περί τις 9.000 ευρώ, το οποίο σύντομα θα καλυφθεί. Κάνω έκκληση σε όλα τα μέλη να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση της Κυριακής ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του Πρωτέα».

* Καλό θα ήταν να υπήρχε επικοινωνία με τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» από πλευράς του κ. Γιαννόπουλου, ο οποίος απευθύνθηκε σε άλλη ιστοσελίδα για την δήλωσή του. Θα ήταν καλύτερο να είχε απαντήσει στις τηλεφωνικές μας κλήσεις (προ 4-5 ημερών) ώστε να έχουμε και σωστή ενημέρωση για το καλό του συλλόγου και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money