Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!


Από αριστερά, ο 4ος διαιτητής Γρατσάνης, Γαβριηλίδης, Παλάσκας, Ευσταθιάδης, Φλαμπούρης, Παπαμακάριος


Το κλίμα του τελικού ήταν εμφανώς υπέρ του Νέστου. Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της ομάδας της Χρυσούπολης, με τις φωνές τους, που δημιούργησαν ατμόσφαιρα. Ήταν και η παρέα των παραγόντων της ΕΠΟ, που φάνηκε καθαρά ότι (ψυχολογικά) «ήθελε» περισσότερο την επικράτηση της ομάδας από την ΕΠΣ Καβάλας (δηλαδή από την επαρχία) παρά την ομάδα της …«Αθήνας», που εξέφραζε στα μάτια τους η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας!
Παρόντα στην Καρδίτσα ήταν και 4 μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Παπαμακάριο, οι Γιώργος Φλαμπούρης, Σταύρος Χρυσάφης και Δημήτρης Δεστούνης, όπως επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και παράγοντας διαιτησίας Ηλίας Μικρόπουλος. Από την ΕΠΣ Καβάλας παρευρέθη ο πρόεδρος Μπάμπης Ευσταθιάδης και τα στελέχη Γιώργος Σουφλέρης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Βαμβακάς και Αντώνης Αντωνίου.
Η υπεύθυνη για την οργάνωση του τελικού ΕΠΣ Καρδίτσας, έκανε αρκετά καλά την δουλειά της, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Μανώλη Παλάσκα, αλλά χωρίς την παραμικρή τελετή έναρξης και λήξης. Διακρίναμε φτώχεια και μιζέρια (με ευθύνη της ΕΠΟ) στον τελικό μιας πανελλήνιας διοργάνωσης! Ούτε τα μετάλλια δεν …έφθασαν!
Φυσικά, στις παρουσίες παραγόντων από άλλες Ενώσεις, ξεχωριστή παρουσία είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάσης Μπουτζιώλης, όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης (με έδρα την Κομοτηνή) Μάνος Γαβριηλίδης. Ακόμη, στο ΔΑΚ Καρδίτσας παρευρέθη και ο ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου (με έδρα την Αλεξανδρούπολη) Χρήστος Καραβασίλης.
Για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας τι εννοούμε όταν γράφουμε ότι «το κλίμα ήταν υπέρ του Νέστου», αρκεί να σας πληροφορήσουμε ότι πριν την έναρξη του τελικού, πραγματοποιήθηκαν δύο αναμνηστικές απονομές. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ κ. Γαβριηλίδης, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην ΕΠΣ Καρδίτσας, στο πρόσωπο του προέδρου κ. Παλάσκα, για την διοργάνωση του τελικού.
Επίσης, η Αναγέννηση Καρδίτσας δια του προπονητή υποδομών της Τάκη Δρόσου, τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Στάθη Καραλίδη, ο οποίος σήμερα ασχολείται με τα διοικητικά του Νέστου Χρυσούπολης! Στον κ. Καραλίδη προσφέρθηκε ανθοδέσμη και μια φανέλα της Αναγέννησης, που είχε τυπωμένο το όνομά του. Έτσι, οι Καρδιτσιώτες φίλαθλοι (μαζί με εκείνους του Νέστου), είχαν την ευκαιρία να επευφημήσουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης, του οποίου η χαρά ήταν διπλή με την λήξη του τελικού, αφού η ομάδα του κατέκτησε το κύπελλο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money