Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ: Η ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΑΡΑΖ…



Σχετικά με την ερμηνεία στην ισοβαθμία των ομάδων Νικητών και Θύελλας στο πρωτάθλημα νέων, η διοίκηση των Νικητών μας απέστειλε κείμενο (σ.σ. με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα) ότι είναι απολύτως εσφαλμένη η ερμηνεία της ΕΠΣΑΝΑ ότι προκρίνεται η Θύελλα έναντι των Νικητών! Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:
«Με βάση τον ΚΑΠ, άρθρο 20, προβλέπεται αγώνας μπαράζ. Ο ΚΑΠ αφήνει περιθώριο στις Ενώσεις μόνο σε περίπτωση αγώνων play-offs και μόνο εφόσον το έχουν περιγράψει αναλυτικά στην σχετική προκήρυξη, να «μετρήσει» το εκτός έδρας γκολ…
Στην συγκεκριμένη περίπτωση του πρωταθλήματος νέων δεν πρόκειται για αγώνες play-offs. Διότι τα play-offs καθορίζουν την τελική κατάταξη ενός πρωταθλήματος και στην συνέχεια δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια. Η δική μας περίπτωση αφορά στην Β’ φάση πρωταθλήματος και ακολουθεί η Γ’ φάση, με ημιτελικούς και τελικό. Άρα με απόλυτη σαφήνεια, αναφερόμαστε σε βαθμολογική κατάταξη κανονικής διαρκείας πρωταθλήματος, σύμφωνα με το άρθρο 20 του ΚΑΠ.
Αυτή είναι η σωστή ερμηνεία και περιμένουμε από την ΕΠΣΑΝΑ να ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ Νικητών–Θύελλας Ραφήνας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money